promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi gigantikus balhéba keveredett, a kamerák mindent rögzítettek
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felvétel alapján úgy tűnik, hogy Tóth Gabival elég nehéz együtt dolgozni.

Jelenleg mindenki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról beszél, ami nem meglepő, hiszen eddig sokan azt hitték, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van velük, így egyenesen döbbenetes volt, mikor a sztárséf bejelentette az Instagram oldalán, hogy ennyi volt, nincs tovább – bár az még nagyobb port kavart, mikor felreppent a szóbeszéd, hogy az énekesnő titokban már össze is jött a Fricska táncegyüttes egyik táncosával.

Mivel egyik fél sem nyilatkozott még érdemben a dologról, így egyelőre szinte minden csak spekuláció annak ellenére, hogy eléggé árulkodó lesifotók készültek Tóth Gabiról és a Fricska táncosáról. Az emberek szinte minden megnyilvánulásukban keresik a rejtett üzeneteket, utalásokat, de valószínűleg odébb lesz, amíg tiszta vizet öntenek a pohárba és elmondják a nyilvánosságnak, hogy pontosan mi is zajlott a háttérben – addig is az élet megy tovább.

Érdekes, hogy mindkét híresség szinte egyszerre fog feltűnni a TV2-n, csak más műsorban: szeptember 4-én érkezik Krausz Gáborral a Séfek séfe új évada, előtte 1 nappal, szeptember 3-án pedig jön Tóth Gabival a Sztárban Sztár leszek! következő szezonja – amiben a jelek szerint elég komoly balhéba keveredik az énekesnő, ráadásul nem mással, mint Majkával.

Kijött egy rövid kedvcsináló videó a Sztárban Sztár leszek! 4. évadához, amiben ismét Tóth Gabi, Majka, Köllő Babett és Pápai Joci lesznek a mesterek. Az előző szezonokban már láthattuk, hogy Majka és Tóth Gabi nem mindig értenek egyet, sőt, eléggé össze is vesztek párszor, és úgy tűnik, hogy idén sem változtak a dolgok, ugyanis a két celeb elég rendesen összefeszül a felvételen.

„- Tóth Gabi: Ne legyél ennyire erőszakos.

- Majka: Én, erőszakos? Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón.

- Tóth Gabi: Vitatkozzon veled a tököm most már! Felcseszted az agyamat...”

– hangzott el a videóban, majd látni lehetett, ahogy az énekesnő fogja magát, és kisétál.

Ezek alapján nagyon örülhetnek azok, akik nem csupán a tehetséges előadók, hanem a viták miatt is szeretik a Sztárban Sztár leszek!-et, hiszen lesz belőle bőven ebben az évadban is – vagyis ismét bebizonyosodik, hogy „két dudás nem fér meg egy csárdában”, azaz Tóth Gabi és Majka eléggé feszült párosításnak számítanak egy ilyen tehetségkutató műsorban, de ettől függetlenül valószínűleg bírják egymást a való életben.

Itt lehet megtekinteni a fent idézett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás