promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívül fura kép terjed Krausz Gáborról, ledöbbentek a rajongók teljesen az interneten? Érdekes dolog történt a Google-ben
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megesik az ilyen, de most mégis nagyon fura.

Az utóbbi időben az internet Magyarországon Tóth Gabi és Krausz Gábor történetével volt tele, illetve Tóth Gabi és Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence történetével. Nincs olyan nap, hogy ne jelenne meg róluk cikk valamelyik a portálon, hiszen óriási érdeklődés övez minden egyes megmozdulást, apró neszt vagy kommentet, amely a hírekhez kapcsolódik. A kedélyek nem csitulnak, és az emberek is folyamatosan teóriákat gyártanak, hogy mi történhetett valójában a párral, és hogy lehet az, hogy ennyire derült égből jöttek a nagy bejelentések, amikor korábban minden úgy tűnt, hogy nagyon rendben van a párossal.

Miközben rengeteg komoly állítás és megfogalmazás is jön szembe az interneten és a Google találati listákon a hírekben, aközben beindult az online tér kézműves gyára is, a mémgyár, így pedig nagyon sok kis poénis üzenet, képkivágás és képes üzenet is napvilágot lát. Legutóbb például Tóth Gabi és Varga Irén megszólalásaiból vágtak össze egy kis szösszenetet, amely igazán érdekesre sikeredett.

A Google-ben közben elképesztően sok keresés érkezik Krausz Gábor, Tóth Gabi vagy éppen Papp Máté Bence és a Fricska nevére, és a Google ilyenkor fel is ajánl nekünk még egyéb kereséseket. Ha beírjuk Tóth Gabit, akkor bizony megjelenik mág kis kép Krausz Gáborról is. Így működik az algoritmus, és nincs ebben semmi ördögi. Persze akkor, ha rendesen és jól működik ez, de most a Google-ben akadt egy kis kimaradás, és sokszor Krausz Gábor neve fölött nem az a kép jelenik meg, amire számítanánk Tóth Gabi kapcsán.

A megfejtés egyszerű, egy másik Krausz Gábort ad ki a Google a "A felhasználók ezeket keresték még" találati listában. Krausz Gábor színész képe jelenik meg, aki többek között szerepelt az RTL-en az Apatigris című sorozatban is. Korábban amúgy a Telenovella magazinban fel is tették a színész Krausz Gábornak a kérdést, hogy okozott-e gondot a névrokonság korábban, ő azt válaszolta, hogy nem, de félreértésekre már volt példa.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás