promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb híresség szállt bele Tóth Gabiba, nem kímélte az énekesnőt a kőkemény véleményvezér
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb híresség szólalt meg az év botrányeseményével kapcsolatban, nem tett lakatot a szájára az ismert youtuber.

Elképesztő videó látott napvilágot az idei év legnagyobb botrányáról, nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem csitulnak a kedélyek Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatban.

Sorra látnak napvilágot az elméletek, az emberek teóriákat szülnek és próbálják ezeket igazolni, mindenki kutakodik, apró, árulkodó jeleket keres régebbi videókban és interjúkban. És van az emberek másik fele, aki pedig poénnak fogja fel az egészet és a világ elé tárja fantáziájának vicces agyszüleményét, saját szemszögéből megmutatva, hogy ő hogyan látja ezt a válást.

Mostani cikkünk főszereplő videója is így készült. A két főszereplő Tóth Gabi és Varga Irén "művésznő", az ő kettőjük videójából vágtak össze egy egészen zseniális montázst, mintha a két szereplő (direkt nem két énekesnőt írtam) egymással beszélgetne és egy konkfliktust próbálna tisztázni.

A videóban külön gonoszság, hogy avatatlan szem még akár azt is hihetné, hogy a két nő valóban egy időben, egy helyen tartózkodik és a párbeszéd valós, annyira frappáns helyen vágták meg a válaszokat.

A felvétel profizmusa az internet népét is összezavarta: nagyjából megoszlott háromfajta komment. Egyikük nagyokat kacarászott a videón, a másik részük bizonytalankodva kérdezte, hogy ez valós, vagy összevágott felvétel, a harmadik része pedig (és ez mondjuk kicsit hihetetlen): bátorították Varga Irént, hogy jól megadta ennek az álszent Tóth Gabinak. De szerintem mióta a közösségi média belépett az életünkbe, azóta tudjuk, hogy a tényleges kontent mellett a hozzászólásokkal együtt lesz teljes (vagy éppen felbsszantó) az élmény.

Szóval a videó megtekintése után javasolnám, hogy egyéb poénforrásért mindenképp böngészd végig a kommentszekciót is.

Itt tudjátok megnézni a videót, bár ahogyan sokszor hangsúlyoztam, a válás két ember dolga és senkire nem tartozna normál esetben, ez a videó sajnos még szerintem is vicces:

Nektek mi a legelborultabb kép/videó/párbeszéd amit láttatok, hallottatok erről az esetről?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás