promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi tényleg ezért hagyta el Krausz Gábort? Döbbenetes fotó került ki az internetre
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végre megtudtuk az igazságot Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatban?

Amióta csak Krausz Gábor bejelentette, hogy több év után véget ért a kapcsolata Tóth Gabival, azóta szinte csak erről lehet hallani az összes magazinban, online portálon. Az emberek teljesen ledöbbentek, mikor meghallották a hírt, hiszen eddig úgy tűnt, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van közöttük, de végül kiderült, hogy ez nem így volt, a kapcsolatukat pedig ezek alapján már nem tudták megmenteni.

A válás bejelentése után szinte rögtön szárnyra kelt egy pletyka, ami szerint Tóth Gabi titokban összejött a Fricska táncegyüttes egyik táncosával, és ugyan egyelőre még nem jelentették be hivatalosan a dolgot, pár árulkodó lesifotó és beszámoló alapján valóban együtt vannak – de ezt persze egészen addig nem szabad tényként kezelni, amíg a nyilvánosság előtt fel nem vállalják a kapcsolatukat.

Tóth Gabi rengeteg támadást kap, sokan gúnyt űznek belőle, igazi gyűlöletcunami zúdult rá az elmúlt napokban. Egyelőre úgy tűnik, hogy bírja a gyűrődést, hiszen a posztjai alapján hatalmas erőt ad neki a Krausz Gáborral közös kislánya, de azért érezhető egy-egy bejegyzésből, hogy azért rosszul esik az énekesnőnek a rengeteg bántás, beszólás, megalázó komment.

Az interneten egyre gyorsabban terjednek poénképek Tóth Gabiról és a gigabotrányáról.

Egyről már mi is írtunk, azon a Farkasokkal táncoló című film poszterét alakították át úgy, hogy rajta legyen Tóth Gabi, Krausz Gábor és a Fricska táncosa, majd azt írták a cím helyére, hogy „Táncosokkal farkaló” – ami persze nagyon kellemetlen és megalázó volt, de akadt még más is.

Rengeteg embert érdekel, hogy vajon mi volt a valódi oka annak, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítottak. Nos, egy poénkép most megpróbált humorosan választ adni erre, ugyanis a fotó alapján az énekesnő „Krausztólfóbiás”:

Egy másik poénkép is eltalálta Tóth Gabit, illetve az augusztus 20-án történt kenyérszegését, ugyanis ezen a fotón Leonardo DiCaprio mellett az a felirat látható, hogy „Tóth Gabi megszegte a kenyeret. És a házassági fogadalmát is”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás