promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi gyógyíthatatlan betegsége megpecsételheti új kapcsolata sorsát, de többen az énekesnő élete miatt is aggódnak
Borítókép:  Youtube - hauswerixqe
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi korábban őszintén vallott az állapotáról és ez az egész mostani állapot azzal fenyegeti, hogy kiújul a betegsége.

Az énekesnő betegsége nem újkeletű, azonban a mai napig is hatalmas tabunak számít annak ellenőre, hogy több millió nőt és férfit súlyt ez az állapot. Bár a világ egyre nyitottabb az ilyen dolgok megismerésére, elfogadására és kezelésére, a mentális zavarral élőknek még így is sokszor előítéletekkel és megkülönböztetéssel kell szembesülniük.

Éppen ezért nagyon elismerendő dolog, ha egy-egy ismert ember őszintén a nyilvánosság elé áll és sokaknak bátorságot ad azzal, hogy mesél a saját belső harcairól és abba is beavat másokat, hogy hogyan birkózik meg így a mindennapok nehézségeivel.

Tóth Gabi őszintén elmondta, hogy lassan 10 éve pánikbetegséggel küzd, erről őszintén vallott korábban és nem titkolta azt sem, hogy néha mennyire elhatalmasodik rajta ez az állapot.

Azt, hogy valaki pánikbeteg, nem fogjuk tudni senkiről megmondani. Vannak látható külső jelei, például az izzadás, a sápadtság, a remegés, az illető esetleg nem tud, vagy csak nagyon nehezen, halkan, talán dadogva megszólalni, azonban ez a töredéke ahhoz képest, amit nem látunk és belül zajlik.

A legrosszabb, hogy egyik pillanatról a másikra tör rá az emberre: hirtelen mintha a lábad alól húznák ki a talajt és félelmet érzel, bénultsággal vegyesen. Úgy érkezik mint egy alattomos támadás, amit nem tudsz megelőzni és potenciálisan bármikor "elkaphat".

Természetesen mint sok más ilyen, terápiával ez is remekül kezelhető és kordában tartható, végleg megszüntetni azonban nem lehet.

Tóth Gabi legutóbbi nyilvános szereplései aggodalomra adnak okot: ugyanis az énekesnő sokszor napszemüvegben lépett fel, fülhallgatóval a fején, ami utalhat arra, hogy teljesen ki akarja zérni a külső ingereket, már-már megelőző jelleggel felkészülni egy esetleges pánikra.

Valamint többször volt érzelemkitörése a színpadon, melyet sokan megjátszásnak tituláltak, azonban korántsem biztos, hogy nem valódi érzésekről, félelmek és könnyekről volt szó.

Az biztos, hogy ez a hihetetlen nagy ráirányuló reflektorfény, a válás, az emberek utálata, egy új kapcsolat nehézségei, a gyermeknevelés és minden egyéb lemenedzselése embertpróbáló feladat. Reméljük, hogy Gabi állja a sarat és a családja, illetve párja támogatásával mindenki épen és egészségesen kilábal ebből a szituációból.

Ha esetleg te is hasonlóan érintett vagy, akkor javasoljuk, hogy mindenképpen keress fel egy szakembert, akivel kitaláljátok, hogy mi segítene legjobban a minőségi életvitelben és a tünetmentes időszak fenntartásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás