promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi 5 éve megénekelte, hogy elhagyja Krausz Gábort, agyára ment a saját énekhangja?
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi már évekkel ezelőtt árulásról, és tönkrement szerelemről énekelt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatban nemrég kiderült, hogy az énekesnő korábban már bevallotta férjének, hogy megcsalta Papp Máté Bencével. Mivel a sztárséf azt hitte, ez csak egy futó kaland volt, megbocsátott feleségének, aztán nagyobbat kellett csalódnia benne, mikor szembesült a tudattal, hogy Gabinak most már sokkal fontosabb a Fricska Táncegyüttes szépfiúja, mint a közös családjuk. A szakácsnál ekkor telt be a pohár, és jobbnak látta, ha beadják a válókeresetet.

Kevesen tudják, de Tóth Gabi néhány éve szinkronizált egy animációs filmben, amiben ráadásul még énekelt is. A Bűbáj herceg és a nagy varázslat című mesefilm egyáltalán nem tartozik sem az ismert, sem a népszerű gyerekprodukciókhoz, pedig több híres hercegnő történetét mossa össze.

A történet egy eddig ismeretlen részt mesél el Hamupipőke, Hófehérke, és Csipkerózsika életéből, akiknek Bűbáj herceg házasságot ígért, miután megmentette őket, mert úgy gondolta, hogy feleséget csak a hercegnők közül választhat. Bűbáj herceg egy gonosz boszorkány átka miatt a nők számára ellenállhatatlan vonzerővel rendelkezik, ő azonban nem érzi ugyanazt az érzést. Az átok a herceg 21. születésnapján éjfélkor azzal a következménnyel fog járni, hogy a romantikus szerelem fogalma megszűnik. Az átok megtöréséhez három, szinte lehetetlen feladatot kell teljesítenie a rendelkezésére álló három napban. Szerencséjére akad egy felbérelt segítője egy tolvajnő személyében, akire egyrészt nem hat a bűbája, másrészt férfinak adja ki magát.

Ebben a filmben szinkronizálja Tóth Gabi Fél-Orákulum karakterét, aki egy varázserővel bíró karakter; neki van egy betétdala, ami a fellángoló, majd hamar elmúló szerelemről szól. Ennek már 5 éve, de ha meghallgatjuk a betétdalt az alábbi videóban, akkor rájöhetünk, hogy ez az egész jelenet kísértetiesen hasonlít most arra, amiben Tóth Gabi van, csak időközben megcserélődtek a szerepek: ezúttal ő került a szende hercegnő bőrébe.

„Olyan árulás szélén állsz, amelynek erejétől maga a szerelem is meginog majd”

- mondja Tóth Gabi hangján Fél-Orákulum, de teljesen olyan, mintha saját magának tenné ezt az aggasztó jóslatot.

Sziasztok! Azt tudtátok, hogy a Bűbáj herceg és a nagy varázslat című rajzfilmben én “alakítottam” Fél-Orákulum karakterét? Nem csupán a dalt éneklem, de életem első szinkron munkája is volt ez nekem, amit hihetetlenül élveztem és elképesztő nehéz feladat volt ! Meleg szívvel emlékszem vissza erre a felkérésre

Posted by Tóth Gabi on Thursday, October 21, 2021
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás