promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi máris lecseréli új szerelmét? Rányomult egy örmény sármőrre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggódhat a Fricska hódítója, Tóth Gabi szemet vetett egy örmény fiatalemberre.

Nem tudni biztosan, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence viszonya mikor kezdődött, de az már több forrásból is bizonyítást nyert, hogy az énekesnő és Krausz Gábor házassága a Fricska Táncegyüttes alapítója miatt ment tönkre. Bár a sztárséf hajlandó lett volna megbocsátani hűtlen feleségének, Gabi végül nem bírt a vérével, a szakácsnak pedig elege lett abból, hogy bohócot csináljanak belőle.

Úgy hírlik, Tóth Gabi és új szerelme azóta is jól megvannak a szentendrei házban, bár vannak olyanok, akik szerint ez a románc nem lesz tartós. Miután lement a TV2-n a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adása, a nézők közül páran arról beszéltek a közösségi média felületein, hogy Gabi látványosan rányomult az egyik jelentkezőre.


A mestereket teljesen magával ragadta a tehetséges örmény sármőr produkciója, Tóth Gabi pedig rögtön leszögezte, hogy ő mindenképpen szeretné elvinni őt a saját csapatába, mert véleménye szerint az örmény vér hozzá jóval közelebb áll. Egyes nézők szerint itt nem csak arról volt szó, hogy Gabi mindenáron mentorálni szeretné a fiatalembert.

„Gabika szemei hogy csillogtak már, mikor bejött a srác. Vajon ekkor már volt Fricska?”

„Gabi visszavehetne most már tényleg az arcából, mert baromi idegesítő. Senkit sem érdekel, hogy neki kire és miért ázik a bugyija, jó lenne ha a magánélet külön lenne választva a műsortól”

„Na, akkor Fricska repül, megvan az új pótlék”

„Szegény mi lett volna vele ha Gabihoz kerül”

Hozzá kell tenni, hogy Köllő Babettnek is nagyon megtetszett a fiatal versenyző, és a nézők közül is többen kiemelték, hogy milyen jóképű, tehetséges fiatalember. Egyesek szerint ezzel el is dőlt, ki fogja megnyerni az idei Sztárban sztár leszek-et.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás