promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi sértődött hisztijén szörnyülködik az ország, a drámakirálynő színjátékát már nagyon unják az emberek
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi megint nagyot alakított a kamerák előtt, a nézők viszont már nagyon unják.

Nincs Sztárban sztár leszek! Tóth Gabis hiszti nélkül. Valószínűleg ez már külön bekezdés a mesterek szerződésében, hogy a válogató adások alatt olyan mértékben egymásnak kell feszülniük, hogy a végén Gabi sértődötten kivonul a stúdióból. De az sem tartható teljesen kizártnak, hogy a forgatási szünetekben a műsor szerkesztői a smink korrekció közben szólnak az ítészekre, hogy most jöhet majd a kamubalhé.

Mit is jelent mindez?

Majka és Tóth Gabi valamiért összeszólalkoznak, majd a drámakirálynő fogja magát, és otthagyja a stúdiót.

Idén sem maradhatott el: Majka sorban vitte el a jobbnál jobb versenyzőket, a többi mester pedig csak vágta rá az arcokat. Aztán hangot adtak nemtetszésüknek, mire a rapper és Tóth Gabi heves vitába szálltak egymással. Miután Gabi kiszellőztette a fejét, és visszaparancsolták a stúdióba, még egy kicsit összebalhézott Köllő Babettel is, míg Pápai Joci szokás szerint meghunyászkodva lapul a túlvégen.


A nézőknek szemmel láthatóan már nagyon elegük van ezekből a hisztikből, a Sztárban sztár leszek! közösségi oldalán egymás után érkeznek a kemény vélemények a stúdióban történtekről.

„Minden évadban eljátssza, hogy megsertődik és kimegy”

„Az nem is a Gabi volna, ha nem rohan ki káromkodva a szentfazék”

„Eleve a versenyzőnek kellene választani, azt akkor nem lenne cirkusz állandóan....”

„Gabika ezért biztos plisz pénzt kap, hogy mindig eljátssza ezt a cirkuszt!”

„Minden évadban hisztizik, kiborul, sír, stb...jön a színház!”

- olvasható a kommentszekcióban.


A mesterek viselkedése minden évben valamiért kiakasztja a nézőket: most éppen azt nehezményezték, hogy egyes jelentkezőknél bevettek egy-egy korty vizet a szájukba, és azzal versengtek egymással, hogy ki tudja a legtovább a szájában tartani. Ha valaki annyira elnevette magát, hogy kiköpte, akkor az illetőnek kötelezően el kellett vinnie magával a saját csapatába a versenyzőt - függetlenül attól, hogy mennyire rossz volt a teljesítménye.

A nézők szerint Majkáék ezzel teljesen megcsúfolták a jelentkezőket, sokakat felháborítottak a látottak.


Természetesen nem csak a zsűritagok balhéja miatt volt botrányos a TV2 showműsorának szombati adása: egy idős energiabomba hölgy azzal a céllal érkezett a stúdióba, hogy bulizásra bírja a közönséget. Ez sikerült is neki, de aztán megsértődött, hogy nem juttatták tovább. Az asszony Pápai Jocit hibáztatta ezért, végül az énekesnek maga kellett kivezetnie őt. Ezzel azonban még nem volt vége, a vita még a színfalak mögött is folytatódott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás