promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő fordulat Tóth Gabiék válásában, valójában ezért szakítottak Krausz Gáborral
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült az igazság, valójában ezért szakított Krausz Gábor Tóth Gabival.

Mind ez idáig csak találgatni tudott mindenki, hogy mi is történhetett Tóth Gabival és Krausz Gáborral. Bár az köztudott, hogy az énekesnő félrelépett a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, de hogy ezen kívül még mi vezethetett a váláshoz, az eddig titok volt.

Az érintettek a szakításukat bejelentő posztjukban kikötötték, hogy nem kívánnak erről többet nyilatkozni, mindazonáltal láttunk már olyat, hogy egy celeb nem akart megszólalni egy magánéleti témában, majd jött az egyik bulvárlap egy jól csengő ajánlattal, és hirtelen megeredt az illető nyelve. Ki tudja, lehet nemsokára Tóth Gabi címlapfotójával és exkluzív interjújával lesznek tele az újságosok.

Most azonban megdöbbentő fordulatot vett a sztárpár válási botránya, ugyanis Krausz Gábor egyik barátja a Blikk-nek nyilatkozott arról, hogy a séf már hetekkel a szakításuk bejelentése előtt tudomást szerzett a megcsalásról, de akkor még megbocsátott volna a feleségének. Krausznak ugyanis fontos volt mindaz, amit Gabival együtt felépítettek, hogy lett egy közös otthonuk, hogy született egy kislányuk, és nem akarta, hogy mindez összeomoljon egy futó kaland miatt - akkor még azt hitte, hogy az énekesnő és a Fricska táncosának viszonya egy egyéjszakás kaland volt.

„Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett”

Az ismerős szerint Tóth Gabi maga vallotta be Krausznak, hogy megcsalta, de akkor úgy tűnt, az énekesnő is megbánta, amit tett, és neki is fontos a közös családjuk, ezért a sztárszakács hajlandó lett volna fátylat borítani a történtekre. Aztán Gábor hatalmasat csalódott a feleségében, mivel kiderült, hogy Gabi és Papp Máté Bence viszonya komolyabb egy futó kalandnál.

„Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb”

- fogalmazott az informátor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás