promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor mennydörgő üzenete Tóth Gabinak, ettől hangos most az internet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor megint elképesztő reflexióval élt.

Az utóbbi napokban és hetekben aligha akadt olyan nap, amikor bármelyik magyar internetező képes lett volna híreket olvasni a digitális világban anélkül, hogy ne találkozott volna Tóth Gabi, Krausz Gábor, Papp Máté Bence vagy a Fricska Táncegyüttes nevével bármilyen kontextusban is. Sőt, a fricska kifejezés olyan helyeken is megjelent, ahol eddig nem is gondoltak rá, hogy használni kellene, a szó rakétagyorsasággal és szervesen lett a mindennapjaink része. 

Ez nem meglepő, tekintettel a váratlan fordulatra, ami az álompár életében bekövetkezett. A hírek gyors terjedésekor számos ismert médiaszemélyiség osztotta meg gondolatait és véleményét, a pro és a kontra érveket a témával kapcsolatban a közösségi médiában vagy saját blogján, oldalán. Eközben számos oldal előásott régebbi, már-már elfelejtett fotókat és videókat Krausz Gábor és Tóth Gabi közös múltjából, és bizony ezek is nagyon pörögtek.

Ám, ahogy haladunk előre időben, úgy kezd a múlt és a jelen kicsit szorosabban összefolyni, és egyfajta állandó reflexiókba lépni egymással. Krausz Gábor korábban is tett már olyat, hogy egyfajta reflexióként üzent Gabinak a digitális térben. Korábban Krausz utalt úgy egy közleményében a kialakult helyzetre, hogy bizony néha váratlan fricskákat tartogat az élet.

Most pedig újra megtörtént a dolog, hiszen Krausz Gábor a Dancing with The Stars egyik szereplője (Marics Peti és még rengeteg sztár társaságában) lesz most ősszel a TV2 műsorán, és amikor a Blikk riportere partneréről kérdezte, akkor ő úgy felelt Mikes Annára, a műsorbeli párjára utalva:

"nagyon remélem, kihajtja majd belőlem a szuflát!"

Ez pedig kísértetiesen emlékeztethet minket arra, amikor tóth Gabi nyilatkozott még a Fricskával kapcsolatban, akkor mint mondta:

"Hónapok óta készültünk, nagyon régi vágyam volt a fricskás fiúkkal egy közös produkció. Nagyon tisztelem a munkásságukat, világszinten is megmutatták magukat, és szép eredményt értek el. Velük dolgozni… hát, olyan energia volt, meg azért kihajtották belőlem a szuflát rendesen! Nem volt megállás"

Itt megnézhetitek a Blikk régebbi felvételét is :

(via NLC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás