promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feltörölték a padlót Tóth Gabival, brutális beszólást kapott az énekesnő
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyire keményen talán még sosem álltak bele Tóth Gabiba.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre szinte letarolta a magyar sajtót és az embereket is, hiszen sokan rettenetesen megdöbbentek a bejelentésen. Sokáig úgy tűnt, hogy ők egy igazi mintacsalád, ezért is olyan sokkoló az emberek számára a szakításuk – ami nem maradt botrány nélkül, hiszen rengetegen kiakadtak azon, hogy az énekesnő állítólag máris új párt talált magának.

Tóth Gabi a pletykák szerint a Fricska táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével jött össze titokban, és ugyan eddig ezt még hivatalosan nem erősítették meg, készült róluk pár árulkodó lesifotó, amik miatt már sok helyen tényként beszélnek a kapcsolatukról. A híresség rengeteg támadást kap emiatt, folyamatosan beszólogatnak neki az interneten – most az ország egyik legismertebb humoristája is keményen nekiment.

Pottyondy Edina készített nemrég egy videót Tóth Gabiról, amiben nem kíméli őt, beszólást beszólásra halmoz, közben pedig sokak szerint porig alázta és felmosta a padlót az énekesnővel – főleg azért, mert állítólag máris nyaralni ment az új szerelmével és annak családjával, ami sokak szerint egy kicsit furcsa.

Úgy tűnik, hogy az emberek Krausz Gábor oldalán állnak ebben a balhéban, és sokan elítélik Tóth Gabit. Persze hozzá kell tennünk, hogy szinte semmit sem lehet tudni a válásukról, és annak pontos okairól, hiszen még nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban, így egyelőre a legtöbb támadás spekulációra és szóbeszédre épül – jó kérdés, hogy vajon melyik szereplő fogja hamarabb megtörni a csendet.

Itt lehet megnézni Pottyondy Edina videójából egy részletet:

Itt pedig egy olyan videó látható, ami félelmetesen gyorsan terjed az interneten, ugyanis azt mondja benne Tóth Gabi még a balhé kirobbanása előtt, hogy a Fricskás fiúk kihajtották belőle a szuflát rendesen – ezt pedig a válás tükrében sokan viccesnek találták:

@megmondomesbeszolok Tóth Gabi a keresztény konzervatív énekesnő megcsalta férjét Krausz Gábort. #keresztény #tothgabi #megcsalás #hűtlenség #krauszgábor ##CapCut eredeti hang - +mondom&beszolók
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás