promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gáborék brutálisan szétfricskázták Tóth Gabit a Retro Rádióban, aztán Csutinak is kijutott a jóból
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bochkor Gáborék keményen odaszúrtak Tóth Gabinak, Csutinak, és G.w.M-nek is.

„Mit vegyünk első autónak a gyereknek?”

- ezzel a címmel közölt a minap cikket a Vezess.hu, amin Bochkor Gáborék szeme is megakadt. A Retro Rádió csütörtök reggeli műsorában fel is dobták a témát, hiszen a legtöbb ember számára furcsa lehet, hogy egy szülő fejében egyáltalán megfordul, hogy autót vegyen a gyerekének.

Persze élnek közöttünk olyan, társadalmilag magasabb szintet képviselő társaink, akiknek egy autóvásárlás nem okoz komolyabb fejfájást - és még hitelbe sem kell vágniuk magukat miatta -, de Bochkor Gáborék pont ezt fejtegették kora reggel, hogy vajon egy gyereknek mit kell letennie az asztalra ahhoz, hogy a szülő meglepje őt egy autóval.

A Vezess.hu egy szakértőt kérdezett meg egyébként erről, aki két lehetőséget vázolt fel arra vonatkozóan, hogy hogyan válasszunk okosan első autót a gyerkőcnek - aki kíváncsi rá, az alábbi videóban választ kaphat a kérdésre.


Bochkorék aztán úgy is megközelítették a témát, hogy bedobtak néhány közismert magyar sztár nevét, akiket leosztottak egymás között, majd megkérdezték egymást, hogy ha az a bizonyos híresség lenne az éppen érettségiző gyereke, akkor ő milyen autót venne neki.

Gyuri kapta G.w.M-et, aki először rögtön rávágta, hogy az "összes autót megvenné neki" a sikeres érettségi után.

„Fiam G., tudom, hogy nyomod a pedált, mint az állat, és nem érdekel a fogyasztás, úgyhogy valami alacsony fogyasztású lesz. Nissan Micra!”

- mondta Gyuri, mire Bochkor Gáborék hangos nevetésben törtek ki.

Anett kapta "gyerekének" a 2007-es Csillag születik című tehetségkutató mesemondó győztesét, Utasi Árpit, akit egy olyan autóval lepne meg, ami biztonságos, és nincsen sok gond vele; Anett a Dacia Dusterre gondolt. Laci kapta Tóth Gabit, akivel nem aprózná el az ajándékot a műsorvezető:

„Én azt gondolom, hogy Gabinak így elsőre egy Mercedes Vito kisbusz, mert abban elfér egy táncegyüttes. De komolyra fordítva, szerintem valami két üléses autót vennék neki, mert egyszerre több emberre én úgy látom, nem tud koncentrálni”.

Ezek után Bochkor Gáboron volt a sor: neki Csuti jutott. A műsorvezető először visszakérdezett, hogy olyan legyen-e az autója, mint maga Csuti, vagyis - ahogy ő fogalmazott - "sok a látszat, semmi a tartalom" típusú, majd egy komoly megfontolás után döntésre jutott:

„Ő mindig egy piperkőc gyerek volt, gyakorilatilag 3 éves kora óta zselézi a haját, és mindig Slim Fit-ben van...tehát egy olyan autót vennék neki, amivel ő látszatot tud kelteni, de igazából semmi, nincs tartalom, meg olcsó. Olcsóságból nagyot mutatni-autó...ez egy nagyon használt autó lesz. Szerintem egy többször karambolózott, összehegesztett, és lepolírozott 3-as BMW...semmi légzsák”.

Bochkor Gáborék tehát alaposan odaszúrtak most több hazai celebnek, a hallgatók pedig valószínűleg pont annyira nevettek az autóikban, mint a műsorvezetők a stúdióban. Aki kíváncsi a teljes beszélgetésre, alább meghallgathatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás