promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eszement műmájerként száguldozott G.w.M és L.L. Junior Budapest utcáin, közfelháborodás zúdult a körberajongott zenészekre
Borítókép:  Debreceni Nap
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M és L.L. Junior életveszélyes száguldozása óriási botrányt okozott. Szigorú büntetést követelnek nekik.

Két magyar előadó, akik a kamerák előtt előadják az érzékeny, felelősségteljes családapát, de valójában két arcoskodó műmájer, akiket ugyanaz a vér és temperamentum hajt. Aki eddig bámilyen okból kifolyólag azt hitte, hogy G.w.M és L.L. Junior normális ember, az most vegye a védelmező szárnyai alá, ha meri.

A két előadó ékes példája annak, hogy hiába van valakinek sok pénze, épeszűséget nem vehet rajta - márpedig most bebizonyosodott, hogy sem Kulcsár Edina párjának, sem Juniornak nincs fele annyi kereke sem, mint amennyin gurulnak alattuk a több tízmilliós luxusverdáik.

Július elején éppen az Árpád hídon történt egy halálos baleset, amit két közúton száguldozó idióta okozott. Úgy látszik, a sokak által érthetetlenül és indokolatlanul körberajongott zenész ezt vagy nem olvasta, vagy úgy gondolták, hogy ők vannak olyan nagy emberek, hogy velük nem történhet ilyesmi, és következmények nélkül áthághatják a közlekedés szabályait - veszélybe sodorva ezzel mások életét.

A Mercedesszel menősködő L.L. Junior videóra vette, ahogy elszáguld mellette 130-as egy BMW Budapesten, a Petőfi hídon, majd utána száguld. A felvételen jól látszik, hogy ő maga is nagyjából 100 kilométer per órás sebességgel hajtott, majd amikor utolérték a forgalmat, és átnézett a másik autóba, látta, hogy G.w.M ül benne, aki széles vigyorral az arcán nézett vissza Juniorra, aki viccesnek gondolta, hogy tűz és halálfejes emojikkal posztolja ki a videót.

Az eset hatalmas botrányt okozott, sokan abban reménykednek, hogy az életveszélyes száguldás miatt szigorú büntetést szabnak ki a két előadóra, és talán a jogosítványukat is bevonják.


(Fotók: Bors/Screenshot)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás