promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NAV lecsap G.w.M-re, vizsgálat indul a rejtélyes vagyon miatt
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szabadszájú rapper annyit kérkedett a pénzével, hogy már a NAV figyelmét is felkeltette.

G.w.M és Kulcsár Edina úsznak a boldogságban, mióta első közös gyereküket várják, a volt szépségkirálynő kedvese pedig mindennel el is halmozza párját. A rapper és Edina a magánéletükkel kapcsolatban sok mindent mesgosztva élik a napokat, mely miatti kellemetlenségeket Kulcsár Edina sokszor hangsúlyoz is a közösségi oldalain. Varga Márk (G.w.M) igen jó anyagi körülmények közt él, és emiatt tehetette meg, hogy spontán vett egy méregdrága luxusautót várandós menyasszonyának, aki meg is osztotta ezt a hírt a közösségi oldalain követőivel. 

Tagadhatatlan, hogy a páros luxuskörülmények közt él, a rapper pedig sokszor kérkedik is a vagyoni helyzetével, mely sok ember szemét kezdte el szúrni, de G.w.M azóta sem vett vissza a magamutogatásból. Most viszont lehetséges, hogy visszanyal a fagyi. Ugyanis a rapper vagyonáról nem igazán lehet tudni, hogy honnan van pontosan. Saját bevallása szerint havi 12 milliót keres, de nem tudni mivel. Továbbra is rejtély, hogy pontosan miből telik neki a designer ruhákra és a luxusautókra, ugyanis a pénzének nincs egyértelműen látható nyoma.

Továbbá, az is kiderült, hogy már a NAV pénzügyi nyomozói is érdeklődnek, és vizsgálják a gyors meggazdagodásának körülményeit. Azonban az állítólagos nyomozással kapcsolatban sem a rapper, sem a várandós menyasszonya, Kulcsár Edina nem szólalt még meg. Hogy mire jut majd a NAV vizsgálata, azt nem tudni, mindenesetre egyre inkább szorul a hurok G.w.M nyaka körül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás