promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális videó terjed: az egész országot átverte Tóth Gabi és Krausz Gábor? Ismét egymás mellett jelent meg a két híresség
Borítókép:  Youtube - pajzansubtitles7007
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen felvétel kering az interneten, senki sem érti mi történik.

Egy emberként robbant fel az ország, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy 6 év (elvileg) boldog házasság után külön folytatják útjukat. Hannaróza nevelését tekintve egyetértettek, közösen, sok szeretetben szeretnék ha a kislány felnőne, ezért pedig mindketten megtesznek minden tőlük telhetőt.

A következő sokk akkor érte az országot, amikor kiderült: harmadik fél is szerepet játszott a dologban, az énekesnő máris egy új férfi mellett találta meg a boldogságot. A szerencsés Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes egyik alapítótagja, aki még világrekordot is felállított a modern elemekkel ötvözött néptánccal.

Magyarország szinte minden polgára lélegzetvisszafojtva figyeli, hogy melyik fél mit lép, a titkos üzeneteket, az elejtett félszavakat, a szóvicceket és odaszúrásokat szinte néhány perccel később több tízezer ember próbálja kielemezni.

Most azonban minden eddiginél nagyobb bombát dobott le a TV2: A séfek séfe előzetesében olyan dolog történt, amire legvadabb álmainkban sem számítottunk. Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt tűntek fel a műsort beharangozó kisfilmben. Nem egy helyszínen, nem egy stúdióban és nem is a szoba két túlsó felén: szó szerint egymás mellett.

Természetesen a találgatások azonnal megindultak, hogy mégis mi a fene történt itt és egészen vad teóriákat szült ez a 10 másodperces jelenet. Vannak, akik szerint ez az egész válás egy hatalmas marketingstratégia része, mivel a Sztárban sztár és a Séfek séfe szinte egyszerre indult el, ennek pedig két oszlopos tagja a házaspár.

Voltak, akik szerint ez az egész rettentően ízléstelen és csak nézettséget szeretne generálni a műsor, azonban sokan nehezményezták, hogy ezért kár volt egy ennyire kellemetlen szituációt megrendezni.

Az biztos, hogy videón keresztül is átsüt a szlgyenérzet: Gabi és Gábor testtartásán is látszódik, hogy rém kínosan érzik magukat, Gabi hanghordozása is egészen más, mint az lenni szokott. Vaószínűleg nem most találkoznak először a válás bejelentése óta, hiszen ahogyan fentebb írtuk, Hannaróza felügyelete közös, illetve a hitelre vett ház törlesztésének a részleteit is egyeztetniük kell valahogyan.

Egyelőre fogalmunk sincs, hogy mi zajlik itt, de nem lepődnénk meg, ha ez lenne a főzős műsor valaha volt legnézetebb adása:

A megoldás egyébként pofon egyszerű: A séfek séfét már év elején forgatták, ekkor még Krausz Gábor is nyilatkozott róla, így ez a felvétel még akkor készült, amikor ha nagy szerelem már nem is volt, a válás még biztosan nem került szóba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás