promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor nem bírta tovább és másik országban kezdhet új életet, Tóth Gabi messzire üldözte a sztárséfet
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggasztó posztot tett közzé Krausz Gábor, mindenki azt találgatja mi történik.

Krausz Gábor élete néhány héttel ezelőtt fenekestül felfordult, amikor stabilnak és boldognak hitt házassága egy csapásra véget ért. Tóth Gabi elhagyta őt egy fiatalabb férfiért. Papp Máté Bence A Fricska nevű táncegyüttes alapító tagja, vele lépett félre Gabi és végül benne találta meg az új szerelmet is.

A válást mindketten Instagram oldalukon kommunikálták le és ezt a felületet azóta is mindkét sztár aktívan használja a rejtett üzengetésekre.

Gábor laza magyar énekesek zenei aláfestésével tett ki edzős videót, Gabi pedig a visszanyert szabadságról szóló dallal válaszolt, de Krausz előszeretettel hagy kommentet (lassan volt) felesége testvérének, Tóth Verának a képei alatt is.

Most is az Instagramos aktivitása váltott ki heves találgatásokat: ugyanis egy fotón egy meseszép tájon lévő ausztriai étterem előtt áll, széttárt karokkal, a képnek pedig ezt a címet adta: New chapter. Ez magyarra fordítva annyit jelent, hogy új fejezet, ami egy igen árulkodó kifejezés. Ez vajon azt jelenti, hogy elhagyja Magyarországot és külföldön kezd új életet?

Gábornak nem lenne ismeretlen az idegen honban végzett munka: a gyakorlata legnagyobb részét londoni éttermekben szerezte, így borítékolható, hogy Magyarországon kívül is remekül feltalálja magát.

Ausztria nincs messze Pesttől, így a kislánya látogatását is könnyedén meg tudná oldani, nem lenne probléma a kapcsolattartással.

Azonban az is elképzelhető, hogy szimplán csak a média ízekre tépő cikkei és az újságírók kérdései elől menekült el és szimplán csak szeretne egy kicsit nyugalomban kikapcsolódni egy olyan országban, ahol nem minden szem rá szegeződik. Ez teljesen érthető lenne, hiszen az elmúlt idők történéseit és bulvárhírverését emberi ésszel szinte lehetetlen felfogni.

Báahogyan is dönt Gábor, a rajongói támogatják és rengeteg energiát tud nyerni az emberek szeretetéből, akik bíztatják és a legjobbakat kívánják neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás