promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy gyönyörű nő máris lecsapott Krausz Gáborra, előtte ismert magyar színésszel randizott a barna szépség
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hölgy egyértelműen jelezte Gábornak a szándékát, Krausz kicsit zavarba is jött.

 

Bombaként robbant a hír, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága válságba jutott, így 6 év után különválnak az útjaik. Gabi egy másik férfi mellett már meg is találta a boldogságot, Papp Máté Bence, a Fricska együttes táncosa rabolta el a szívét.

Krausz Gáborért, aki a sértett és elhagyott fél, túlzás nélkül egy egész ország szurkol, hogy minél hamarabb tovább tudjon lépni családja elvesztésén és megtalálja a boldogságot egy olyan nő oldalán, aki megbecsüli őt.

Valószínűleg nem lesz nehéz dolga: szemtelenül jóképű és sármos, tehetséges és sikeres séf, aki tele van álmokkal és tervekkel. Az sem elhanyagolható szempont, hogy minden jel szerint kiváló édesapa, rajongással szereti lányát, Hannarózát. A régebbi nyilatkozatokat, interjúkat és képeket megnézve az sem kétséges, hogy a párjára is csillogó szemmel tekint, családja neki az első, oroszlánként védi meg őket minden rossztól.

Ezeket valószínűleg a hölgyek is látták, így senkit nem ért váratlanul, hogy szépen lassan megjelennek majd a hódolók Krausz Gábor körül. Az első ilyen hölgy Péntek-Gyulai Virág volt, akinek a neve nem ismeretlen a tévénézők számára.

Ő volt az a hölgy, aki ezelőtt nem sokkal Árpa Attila szívét akarta elrabolni, tette ezt egy szál bikiniben. Itt végül nem szövődött szerelem, azonban a cserfes fitneszgurunak ez nem szegte kedvét.

Most egy másik ismert férfit környékezett meg: a Séfek séfe címűműsorban jelent meg, ezúttal felöltözve, azonban nem titkolt céllal. A kérdésre melyet Gábor tett fel neki, miszerint miért érkezett, ezt válaszolta:

Azzal a szándékkal jöttem, hogy a remek főztömmel a te jégszívedet felolvasszam, mert egy kicsit olyan savanyúnak tűnsz, mint az uborka.

A séfnek szimpatikus volt a lány és a kóstoláskor az ételt is rendben találta, két barátja azonban megvétózta a továbbjutást, ezzel pedig a későbbi ismerkedés lehetőségét is: Vomberg Frigyes és Wolf András hazaküldték a lányt.

Ő azonban most sem csalódott: elégedett a főztjével és még Krausz Gábor arcára is mosolyt csalt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás