promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó dolog derült ki Krausz Gáborról, a barátja rántotta le róla a leplet
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész országot sokkolta Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása.

Még csak most történt, de sokan máris az év botrányaként emlegetik Tóth Gabi és Krausz Gábor hirtelen bejelentett szakítását. A sztárséf volt az, aki először nyilvánosságra hozta a már-már sokkoló döntést, nem sokkal később pedig az énekesnő is követte őt – de a két nyilatkozat között volt egy apró, de annál lényegesebb különbség, ami elég durva pletykákat szabadított az egész országra.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kikövették egymást Instagramon, a Séfek séfe sztárja állítólag már el is költözött otthonról, pedig még csak most újították fel az új házukat Szentendrén. Nagyon rejtélyes és szomorú az egész szituáció, folyamatos a találgatás az emberek részéről, hogy vajon mi történhetett közöttünk.

Krausz Gábor fent említett, gyanús mondatában benne volt a „fricska” szó, ez pedig elég volt ahhoz, hogy sokan azzal vádolják meg az énekesnőt, hogy megcsalta a férjét a Fricska táncegyüttes egyik tagjával – ez persze csupán egy pletyka, semmi több jelenleg.

Krausz Gábor bejelentésénél már nem lehet megtekinteni a kommenteket, nem igazán lehet tudni semmit róla, hogy van, vagy miket gondol a botránnyal, illetve az arra érkező reakciókkal kapcsolatban. Most viszont az egyik barátja, a Séfek séfe című műsorból is ismert Vomberg Frigyes megtörte a csendet, és elég aggasztó dolgokat mondott róla:

„A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört”.

Ezek alapján teljesen érthető módon nagyon a padlón van Krausz Gábor. Vomberg Frigyes szavai arra utalhatnak, hogy nem a sztárséf miatt ment tönkre a házasság, hiszen akkor nem lenne így megsérülve – de egyelőre ez is csak egy feltételezés.

Tóth Gabi testvére, Tóth Vera is reagált a szakítás hírére, ő állítólag csupán annyit írt egy Insta Storyban, hogy „Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak.” – ez pedig arra utalhat, hogy szerinte most arra kéne törekednie mindkét félnek, hogy a lehető legbékésebben zavarják le a válást, a közös kislányukat szem előtt tartva.

Itt lehet megtekinteni Krausz Gábor posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás