promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a férfi Tóth Gabi szeretője? Dagad a botrány a sztárpár körül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan fejlemény Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításában.

Sokakat megdöbbentette a váratlan hír, hogy hat év után szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor, hiszen eddig úgy tűnt, az ő szerelmük biztos lábakon áll és örökre szól. Különleges kapcsolatukban született egy kislányuk, Hannaróza, aki ugyancsak biztos kapocs volt kettejük között. Bár gyermekük továbbra is összetartja őket, közös életük mégis véget ért, a válás okai viszont továbbra is tisztázatlanok; ezért is érdekli annyira az embereket, hiszen ami botrányos, arra azonnal ugrik mindenki.

Azóta sem lehet mást látni az interneten, a bulvárlapok folyamatosan ontják magukból a róluk szóló cikkeket, miközben a közösségi médiában arról találgatnak, hogy mi vezethetett a sztárpár szakításához. A legtöbben azt gondolják, hogy valamelyik fél félreléphetett. Sokan igen beszédesnek tartják Krausz Gábor bejegyzését, amiben azt írta, hogy

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”.

Egyesek úgy vélik, ezzel Gábor arra célzott, hogy Gabi és a Fricska Táncegyüttes egyik tagja között kialakulhatott egy bizonyos viszony, ami végül megcsaláshoz vezetett. Több médium is megírta ezt, szóval most mindenki ezen a vonalon indult el nyomozgatni, hiszen a sztárok kikötötték, hogy nem hajlandók annál többet nyilatkozni a témában, mint amit a posztjaikban leírtak.

Az egyik legnagyobb bulvárcsoportban valaki megosztott egy képet, ami a Fricska Instagram-oldaláról származik. Ezen az együttes öt tagja látható, Gabi pedig öt szivecskével kommentálta a képet. Az egyik szív azonban más színű, mint a többi: míg négy közülük fehér, az utolsó vörös. A kommentelők egy része ebből arra következtet, hogy az a fiatalember, aki a vörös szívet kapta,

az lehet Gabi szeretője.

Hogy ez mennyire igaz, azt csak az érintettek tudhatják, mindenki más csak találgat, és a közösségi média segítségével próbál fényt deríteni a rejtélyre. Krausz Gábor közben már el is költözött otthonról, és tekintve, hogy ki is követték egymást Gabival, biztosra vehetjük, hogy ezt a kapcsolatot már nem fogják tudni helyrehozni. Egy felhasználó szerint viszont ha történt is megcsalás, az már csak az utolsó csepp volt a pohárban, hiszen előtte is kellett történnie bizonyos belső problémáknak, hogy Gabiék házassága idáig jutott.

„Sajnálom, hogy szétment a házasságuk, de egy kapcsolat nem hirtelen megy szét, hanem lassanként, csak minimum az egyik fél nem tud róla... Szerintem ez a 'jajj-de-jó-a-mi-házasságunk' cikk ennek iskolapéldája. Itt - úgy tűnik - a feleségnek fogalma sincs mennyire instabil volt a házasságuk alapja. Ha ő 'fricskázott' egyett (a mostani cikkekbol úgy tűnik, hogy ő volt) az is fokozatos amíg egy házasságban a feleség eljut erre a pontra... De pár hónapja még azt hitte, hogy egy hurrikán sem tépheti szét a házasságukat... mint kiderult, egy kis fricska is elég volt hozzá...”

- írta; utalva ezzel arra, hogy Gabi korábban a blogjában írta, hogy az ő házasságuknak semmi és senki sem tud keresztbe tenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás