promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi és Krausz Gábor válása embertelenül botrányos lesz, ezt nem tudják elkerülni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg gond áll Tóth Gabi és Krausz Gábor előtt, ha külön akarnak válni.

Minden álomszerű volt Tóth Gabi és Krausz Gábor között. Anno 2019 végén kötötték össze az életüket, majd megszületett a közös gyermekük, Hannaróza. A család ugyebár sokáig Budapesten élt egy lakásban, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy vidékre költöznek.

A pár Szentendrét választotta új lakhelyéül, ahol egy kertes házat vettek meg. Tóth Gabi elmondta, hogy mindig is szerette volna a természet közelségét és a nyugodt környezetet, de hát Budapesten ezt roppant nehéz, vagy éppen drága megkapni.

A ház azonban nem volt tökéletes állapotban, ezért felújításra szorult. Tóth Gabi és Krausz Gábor belevágtak a munkába, de nem volt egyszerű a folyamat. A pár többször is megosztotta a közösségi oldalain, hogy milyen nehézségekkel küzdöttek.

Gyakorlatilag a helyén volt minden, a sztárpáros előtt még mindig rengeteg lehetőség volt, Hannaróza szépen cseperedett, aztán jött derült égből villámcsapásként a hír: Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítottak. Utóbbi volt az első, aki bejelentette ezt a nyilvánosság előtt.

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében”

- írta a sztárséf.

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása azonban nem lesz egyszerű. Vajon mi lesz így közös álomotthonukkal, amire hitelt is vettek fel? Hogyan fogják megoldani Hannaróza felügyeletét, aki ugyebár még nagyon pici. Nagyon úgy néz ki, hogy lesz még köztük botrány, mivel embertelenül nehéz lesz megoldani mindent veszekedés nélkül. Lehet nekik pont menni fog?

Ha ez nem lenne elég, Krausz Gábor karján egy óriási Tóth Gabi-tetkó díszeleg. A szakítás után vajon meg fogja ezt változtatni, vagy meghagyja emlékbe? Itt talán az lenne a meglepő, hogy ha a második mellett döntene.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nem akarnak kommentálni innentől kezdve semmit, szóval azt se lehet tudni, hogy valamelyiküknél esetleg van-e másik szerelem a dologban, de valószínűbb, hogy nincs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás