promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szakított Tóth Gabi és Krausz Gábor, sokkoló bejelentést tett a sztárséf
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkit ledöbbentett Krausz Gábor bejelentése.

Tóth Gabi jelenleg az ország egyik legmegosztóbb énekesnője, akinek a nevéhez rengeteg botrány kapcsolódik. Sokaknak nem tetszett, hogy pár éve „hirtelen” stílust váltott, és előtérbe helyezte a vallását, illetve a magyaros motívumokat. Elképesztően sok támadást kap még most is, de kitart mellette szerető férje, a sztárséfként ismert Krausz Gábor, akivel egy közös gyermeket nevelnek, és nemrég költöztek egy vidéki házba.

Rengeteg nehéz időszakon van túl Tóth Gabi és Krausz Gábor, de eddig úgy tűnt kívülről, hogy ezek a nagy port kavarós esetek csak erősebbé tették a kapcsolatukat. Úgy tűnik, hogy ez nem így van, ugyanis most a sztárséf olyan dolgot jelentett be a közösségi oldalán, ami egyenesen sokkolta az embereket: 6 év után véget ért a kapcsolata Tóth Gabival, szakítottak az énekesnővel.

„Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is  közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

– írta Krausz Gábor.

A kommentelők között akadt olyan, aki szerint sejteni lehetett már a szomorú dolgot, ugyanis mostanában nem igazán voltak közös posztjai Krausz Gábornak és Tóth Gabinak – egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miért hozták meg ezt a döntést.

Itt lehet megtekinteni Krausz Gábor posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás