promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi betekintést engedett az új, csodás otthonába, erre várt mindenki
Borítókép:  youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Krausz Gábor háza csodásan néz ki belülről.

Tóth Gabi egy elképesztően jó énekesnő, aki azóta bizonyítja tehetségét, mióta először kinyitotta a száját a Megasztár második szériájában, ahol ugyan a harmadik helyen végzett, de ezzel is ő lett az év legjobb női hangja. Azóta sok-sok év telt el, az ország egyik legismertebb embere lett, az utóbbi években pedig rengeteg botrány fűződik a nevéhez a sokakat felháborító „stílusváltása” miatt.

Tóth Gabi egykor mondhatni lázadó, rocker énekesnő volt, de pár éve előtérbe helyezte a vallását és a magyaros motívumokat, ez pedig rengeteg embernek nem tetszett, mivel úgy gondolták, hogy csak megjátszott az egész. Azóta kiderült, hogy ez nem így van, hiszen a híresség így lett igazán önmaga – de ettől függetlenül azóta is folyamatosan kapja a beszólásokat, bántó kommenteket.

Tóth Gabi igyekszik a pozitívumokra koncentrálni, ebből pedig van bőven az életében: a szakmai sikerek mellett nagy boldogságban neveli a kislányát a férjével, a sztárséfként ismert Krausz Gáborral, akivel nemrég új otthonba költöztek.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Szentendrén telepedtek le egy gyönyörű házikóban, nagy vágyuk volt, hogy meg tudják lépni ezt, hiszen vonzotta őket a vidéki élet és az azzal járó nyugalom – legalábbis a budapesti, szűnni nem akaró nyüzsgéshez képest.

Egyelőre még nem mutatta meg teljes egészében az új ingatlant Tóth Gabi, de néha-néha betekintést enged, felfed egy-két szegletet, olyankor pedig mindenkit lenyűgöz, hogy milyen szép is lett a híresség új, különleges otthona. Kellemes, stílusos belülről a ház, biztos, hogy nagyon jól érzi magát itt az egész család, hiszen egy hosszú ideje dédelgetett álom vált valóra.

Így néz ki belülről Tóth Gabi és Krausz Gábor új otthona:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás