promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bajba került Tóth Gabi - megdöbbentő, hogy mit tettek vele
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zaklatott Tóth Gabi trükkös csalókra figyelmezteti az embereket. 

Olyan mintha egy durva esőzés után a felázott talajból nőnének ki a Facebookon a különböző hirdetések, amely a lehető legkülönfélébb csalásokkal akarják lehúzni az embereket. Néha egészen elenyésző és egyszeri összeget akarnak legombolni a felhasználókról, ám gyakori, hogy nagyobb összeg átutalását kérik a majdani nagy siker és hozam érdekében. Sőt, a leggyakoribb visszaélés, amivel a legdörzsöltebb bűnözők próbálkoznak, az nem más, mint a bankkártya adataink lehalászása egy-egy szimpatikusnak tűnő hirdetés útján. 

Szerkesztőségünk egyik közelmúltbeli kedvence a Lego és a Star Wars két prominens márkanevének bűnbemosása. A Facebook üzenőfalán terjengő átverés részeként csupán alig hétszáz forintért juthatunk hozzá a legendás Millenium Falconhoz. Kipróbáltuk egy ésszerű terv kovácsolásával a dolgot, azonban hiába várjuk már hetek óta a raktáron maradt Ezeréves Solymot, a jelek szerint Han Solo nem szeretne lemondani imádott űrhajójáról. 

Nem egészen ilyen csalás részese lett most az egyik legnépszerűbb hazai énekesnő, Tóth Gabi is. A nagy népművészet és hagyományőrzés rajongó előadónő nevével éltek vissza a szélhámosok, akik az ő könnyen eladható arcával ígérnek gyors és egészséges fogyást. A többszörös díjnyertes Gabi persze nem nézte jó szemmel, hogy a hírnévre vágyó cég vele akarja népszerűsíteni magát, mintegy meghitelezve a vásárlók bizalmát.

A 35 esztendős mezzoszoprán a saját Instagram fiókján osztotta meg meghökkenését az esetet illetően. A sztorijában tette közzé gondolatait a szélhámosságról:

„Megint valami kamu oldal velem hirdet fogyis akármiket! Ne dőljetek be, ez egy hazugság, amihez semmi közöm!”

- leplezte le csupán két mondattal a szerencsevadászokat, a temperamentumából sokat visszafogó Tóth Gabi. 

Gabi legutóbb a hétvégi Pünkösddel kapcsolatban került a hírekbe, ugyanis ismét vallási áhitatáról adott kinyilatkoztatást azzal, hogy elárulta: "A Pünkösd a lélek ünnepe.". 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás