promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbitális átverés a filléres LEGO-akció, rengeteg magyar eshet a csalók csapdájába
Borítókép:  Facebook
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

745 forintért kínálja a LEGO az egyik legdrágább Star Wars szettet?

Idén 40 éves a Star Wars: A Jedi visszatér című film. George Lucas eredeti trilógiájának záró epizódját 1983-ban mutatták be a mozikban (Magyarországon csak 1984. szeptember 13-tól vetítették a hazai filmszínházakban - a szerk.), és bár hatalmas kasszasiker volt, a rajongók közül sokan csalódtak benne.

A Google archívumából előkerültek olyan reakciók és visszajelzések, amik azt mutatják, hogy a Star Wars rajongói nem igen szerették A Jedi visszatér-t; sőt, mondhatni pontosan olyan gyűlöletcunamit indított el, mint a Disney-féle produkciók.

A Star Wars egy hatalmas filmes franchise, aminek megszámlálhatatlan rajongója van szerte a világon. Magyarországon is külön rajongói csoportja van, emellett nagyon sok Star Wars-témás eseményt, kocsmakvízt szerveznek minden évben. Ezt a rajongást a csalók is kihasználják, ugyanis a közösségi médiában bukkant fel egy újabb átverés, amivel bárkit könnyen behúzhatnak a csőbe.

A csalók egy méregdrága Star Wars LEGO-szettet reklámoznak, amit látszólag most fillérekért vásárolhatunk meg. Az Ezeréves Sólymot legolcsóbban is 270 ezer forintért tudjuk csak megvenni, de a csalók közzétettek egy olyan hirdetést, amit ránézésre a LEGO osztott meg.

„A hatodik Stаr Wаrs epizód megjelenésének negyvenedik évfordulója alkalmából a Lego mindössze 745 forintért kínálja a Lеgo Stаr Wars sorozat egyik legnagyobb modelljét, Han Solo Mіllennium Fаlconját. A linkre kattintva Magyarországon bárki beszerezhet egyet”

- olvasható a kamu akcióról szóló bejegyzésben.

(Fotó: Facebook/screenshot)

Senki se dőljön be ennek az átverésnek, ugyanis az ajánlatnak semmi köze a LEGO-hoz. Erről bárki megbizonyosodhat, ha rákattint a linkre. Bár első ránézésre úgy tűnhet, tényleg a LEGO hivatalos weboldalán vagyunk, hiszen az kamu oldal dizájnját igyekeztek olyanra csinálni, hogy az a kétkedő érdeklődőket is meggyőzze. Persze az oldal URL-je már eléggé árulkodó, hiszen ilyennel, hogy positivefamiliesandbusinesses.com biztos nem hoz létre webshopot a LEGO.

Ezen az oldalon három kérdésre kell válaszolni, majd jön a lehúzás. Elő kell fizetni egy bizonyos tagságra, aminek díja 19.004,64 Ft - ezt az összeget automatikusan vonják le a csalók minden 14 naponta; vagyis 38 ezer forintot egy hónapban.

Vigyázni kell ezekkel a hirdetésekkel, senki se gondolja azt, hogy tényleg fillérekért vásárolhatja meg az Ezeréves Sólyom LEGO-szettet bármelyik weboldalon, és senkit se tévesszenek meg azok a kamuprofilokkal írt hozzászólások, amiket látszólag olyan vásárlók kommenteltek, akik már rendeltek a 745 forintos termékből.

„Ez egy remek javaslat. 10 éve vásárolok ettől a cégtől”

„Megrendeltem és várom a szállítást. A barátom pedig már tegnap megkapta a legóját”

„Tényleg működik. A dobozom is megérkezett, kiváló minőség, a lányomnak adtam”

„Végre megkaptam a legóimat. Majdnem egy hetet vártam, de így is meglepett, hogy csak 745 forintot fizettem. Már próbálom összerakni az alkatrészeket”

„Meg vagyok döbbenve, hogy egy ilyen Lego dobozt mindössze 750,0 forintért kaptam. A férjem azt mondta, hogy megtanultam spórolni. Sokáig fogjuk építeni ezt a készletet”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás