promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő videó került fel a netre Tóth Gabi és Krausz Gábor új házáról, így még nem láthattad
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon szépen halad már a sztárpáros a felújítási munkálatokkal.

Az elmúlt hetekben agyon sok szó esik a médiában is Tóth Gabi és Krausz Gábor új otthonáról, illetve a felújítási munkálatokról. Egyre több videó és kép is felkerül az internetre a felújításról, amelyben a sztárpár is oroszlánrészt vállal. Korábban elsősorban olyan fotók kerültek fel az internetre, ahol inkább a munkák és a gyönyörű kilátás volt fókuszban, msot azonban egy olyan videót is láthat a közönség, amelyben már be is van rendezve egy kicsit a lakás kis szeglete.

Egy röpke panorámafotó a belsőről, és már jobban el is tudjuk képzelni, hogy fog majd kinézni akkor, amikor valóban kész lesz.

Amúgy tóth Gabi még korábban a Csalad.hu-n egy blogposztban osztotta meg az örömhírt, hogy Krausz Gáborral új életet kezdenek majd az első közös otthonukban.Akkor a blogposztban arról írt az énekesnő, hogy még abban a fázisban vannak, hogy atomjaira szedik, mielőtt elkezdik majd a saját képükre formálni az új házat. A ház amúgy a Dunakanyar egyik leghíresebb városában, a Budapesthez közeli Szentendrán található, ahol rengeteg híresség él rajtuk kívül is. Szentendre amúgy nagyon felkapott hely a turisták körében is, egy kis ékszerdoboz a Duna partján, az utóbbi időben pedig egyre több amerikai filmben is feltűnik díszletként.

Korábbi cikkünkben bemutattuk már azokat a képeket, amelyek a felújítás fázisában készültek, most pedig már egy bővebb videót kaphattunk arról, hogy néz ki most a ház, amelyet a jövőben még alaposan felújítanak majd.

Íme a videó, amit már nagyon vártatok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás