promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lenyűgöző lett Tóth Gabi és Krausz Gábor csodálatos otthona, egy videón láthatjuk a nappalit
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több képen szerepel az új otthonuk.

Az elmúlt pár hónapban Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsán nagyon sokakat az érdekelt, hogy néz ki az ingatlanuk, amelyeket a Dunakanyar egyik ékkövében, Szentendrén vásároltak. Nagy döntést hoztak, hiszen a főváros zaját elhagyva videékre költöztek, bár így is közel maradtak a magyar fővároshoz. Még a legelején csak a gyönyörű panorámáról érkeztek képek, illetve az erkélyt lehetett látni, majd szépen lassan egyre több fotót láthattunk az otthonos berendezésről is, persze a legelején még csak a felújításról.

Már akkor is sokan fűztek hozzá a különböző közösségi média megjelenésekhez kellemes kommenteket, dicsérve a páros ízlését. Később pedig, a Sztárban Sztár leszek! korábbi zsűrije, Tóth Gabi egy-egy berendezési tárgy kapcsán is megoszotta gondolatait a nagyközönséggel, arról vallot, hogy milyen érzelmek fűzik az egyes tárgyakhoz. Az otthon pedig szépen lassan épült. Úgy tűnik, hogy nemsokára természetesnek fogjuk venni, hogy az új házukból jelentkeznek be egy-egy nagyobb esemény kapcsán.

Tóth Gabi most olyan képet és videót osztott meg az Instagram-on, amelyen egy másik szemszögből mutatják be a gyönyörű otthon egyik fő terét, a nappalit, de még több felvétlet is láthattok Tóth Gabi Instagram-oldalára kattintva:

Íme egy korábbi felvételen:

Az utóbbi napokban pedig elsősorban arról ír a sajtó a sztárpár kapcsán, hogy komoly döntés előtt állnak, hiszen családjuk bővítésén gondolkodnak már. Az örökbefogadásról is beszélt Krausz Gábor egy interjúban, mint mondta:

"Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne, de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen épphogy túl vagyunk. Jó ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros a kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akinek sikerült, és csodálatos!"

- árulta el a HOT magazinnak a séf.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás