promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően kínos hálószobai videó szivárgott ki Tóth Gabiról, Krausz Gábor előtt csinálta
Borítókép:  Youtube - BorsOnline
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az intim videó vihargyorsasággal terjed a neten.

Ahogyan arról valószínűleg senki sem maradt le, Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 év boldog házasság után a különélés mellett döntöttek, ennek legnagyobb okda pedig az volt, hogy Gabi egy másik férfi iránt kezdett gyengéd, ám annál hevesebb érzelmeket táplálni: a Fricska nevű kísérőzenekara egyik alapítótagjával, Papp Máté Bencével lépett félre ( a pletykák szerint) végül pedig az ész és a szív párharcában a szívre hallgatva mellette is állapodott meg, a férjét elhagyva.

Azonban az internet nem felejt és valami egészen érdekes videó került elő, sokan találgatják, hogy vajon mégis mi látható a felvételen.

A videón Gabi igen erotikus táncot lejt csábósan a kamerába nézve, szinte mintha szugerálná a nézőt. Vagy esetleg egy valakit? Rengetegen találgatják, hogy milyen régi lehet Tóth Gabi és új kedvese ismeretsége, valamint a közöttük fellobbanó láng időpontja, pontos számokat azonban nem tudunk.

Mindesetre ez a videó egyértelműen olyan, mintha Gabi üzenne valakinek, a szokásos kedves kisgyermekes, családos, szakmai videói közül kilóg ez a különös felvétel.

A találgatások egyből beidultak, mégis mi történik a kamera előtt? Az egész történet fűszere az, hogy amíg Gabi erotikus táncot lejt a kamera előtt, addig a férje, Krausz Gábor ártatlanul, negédesen és mit sem sejtve alszik mögötte.

Mit jelenthetett ez a videó? Esetleg megjósolta a későbbi elhidegülést? Hiszen Gabi csinosan, bulira készen kamera elé állt, Gábor pedig fáradtan, kidőlve nem volt partner a szórakozásban.

Ezek persze (mint minden más ezzel az üggyel kapcsolatban) csak feltételezések. Nem tudhatjuk, hogy mi áll a videó hátterében, viszont az egészen biztos, hogy Gabi jóval aktívabb, bulisabb személyiség, mint a köztudottan zárkózott Krausz Gábor. Ő elmondása szerint a konyhában tud a leginkább kiteljesedni és kifejezetten zavarba van a híresség, vagy celeb szereptől.

Mindenesetre az is egy jel lenne, hogy Gabi nem törölte a közös tartalmakat a Tiktok oldaláról? Lehet, hogy van még visszaút?

@tothgabiofficial Rendrakás ma századjára #fyp #nekedbe #pusztuljonforyouba @Gábor Krausz original sound - heyy
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás