promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érthetetlen mi történik Tóth Vera és Krausz Gábor között, ők pedig még csak nem is titkolják
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mégis mi a fenét művel titokban Tóth Gabi testvére Krausz Gáborral? Ötletünk sincs mit szól ehhez a család.

Ahogy arról már korábban írtunk, egy válás sosem csak két ember ügye. A férj és a feleség is (jó esetben) beilleszkedik a másik családjába és ha a dolgok olyan irányt vesznek, hogy a pár már nem tud együtt maradni, akkor a családtagokkal is meg kell beszélni ezt. Ez nem azt jelenti, hogy ez ne két ember döntése lenne, de a szimpátiát és a szeretet, amit a családtagok egymás iránt éreznek, azt nem lehet föld alá söpörni.

Ebben a cipőben jár most Krausz Gábor is, hiszen híresen jó viszont ápolt Tóth Gabi családjával. Verával és annak férjével, Pauli Zoltánnal is igen közel álltak egymáshoz, közös vállalkozást is üzemeltettek: a két séf egy prémium vacsorát szolgált fel, amíg a testvérek műsorral szórakoztatták a finom falatok mellett a vendégsereget.

A válás bejelentése után nem sokkal kezdődött el Vera és Gábor kis Instagramos kalandja: Gábor lépett először és Tóth Vera menyasszonyi ruhás képe alá szívecskéket kommentelt.

Nem telt el sok idő és ennél egy kicsit messzebb is merészkedett, ehhez azonban ismét vissza kell mennünk egy kicsit a történetben. Tóth Gabi a Fricskás fiúk képe alá kommentelt szíveket, melyből az egyik piros volt, ez jelölte a képen új szerelmet Papp Máté Bencét. Tóth Gabi ott volt Tóth Vera esküvőjén és a lányok közös csoportképét Gábor nem hagyhatta szó nélkül. Annyi piros szívet írt alá, ahányan szerepeltek a képen és egy darab fehéret, amely jelen esetben Tóth Gabit jelölte. Szép kis bors az orr alá, mondhatjuk.

Most azonban Vera is beszállt a kis mókázásba és ő hagyott üzenetet Gábor képe alatt. A Dancing with the Stars kapcsán tett ki egy fotót Krausz, melyen a szépséges táncpartnerével látható. 

Vera ezt írta a kép alá: Gyere Gáábor, gyereee

És egy mosolygós, valamint rengeteg táncruhás emojival is nyomatékosította bátorítását. Kapott is érte hideges meleget, rengeteg a testvérét szidó üzenettel reagáltak Vera kommentjére, ő ezeket figyelmen kívül hagyta.

Krausz Gábor egyébként szemmel láthatóan jó esélyekkel indul a versenyben, rengeteg támogató üzenetet kap és sokan írták neki, hogy szimpátiából és amilyen elegánsan viseli a történteket rá szavaznak, mert így is egy igazi győztes.

Itt nézhetitek meg az ominózus Instagram fotót, ami alá Vera kommentelt, kíváncsiak meddig megy még közöttük ez a nyilvános üzengetés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás