promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor meglepő üzenetet küldött Tóth Verának: rettegett attól, ami jönni fog, és erre nem lehetett felkészülni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljes a fennforgás Tóth Vera és Tóth Gabi családjában. Amíg az egyikük válik, a másikuk megházasodott.

Azt sem tudjuk hirtelen mire figyeljünk a rengeteg történés kapcsán, de mostani cikkünk középpontjában Tóth Vera és Krausz Gábor megható viszonya, valamint egy csodálatos menyasszonyi ruha áll. Vera hatalmas álma vált valóra, amikor egy Benes Anita tervezte meseszép Daalarna ruhába kimondta a boldogító igent, szerelme, Pauli Zoltán oldalán. De hogyan jön ide Krausz Gábor? Mindjárt kifejtem, de először is néhány szó a menyasszony szettjéről:

A ruha teljesen egyedi tervezésű volt és szó szerint Verára szabták. Benes Anita régóta a sztárvilág kedvelt divattervezője, ha menyasszonyiruháról vagy alkalmi ruháról van szó. Minden ruhát teljesen a kliensre szabnak, a végeredményt látva az lesz az érzésed, mintha rádöntötték volna.

Kölcsönzéssel a cég nem foglalkozik, a ruhákat meg lehet vásárolni. Mivel minden egyedi megrendelés alapján készül, így pontos árat nem lehet mondani, azonban egy ruha ára 500 és 700 ezer forint között mozgott a tavalyi évben, így ez infláció után is maximum olyan 1 millió forintra rúghat. Persze a határ a csillagos ég is lehet, de a kész kollekcióik közül már lehet ennyiért választani, mindezt úgy, hogy a ruhavásárlás maximálisan rólad szól és élményt kapsz, nem csak ruhát.

Ahogyan arról korábbi cikkünkben is írtunk, Krausz Gábor igen jó viszont ápolt Tóth Verával és annak (mostmár) férjével is, azonban mégis sokan meglepődtek, amikor alig 3 órával ezelőtt Vera menyasszonyi ruhás posztja alatt ismerős arc tűnt fel: Krausz Gábor hagyott neki egy három, szívecske szemű emojis kommentet, ezzel jelezve, hogy szerinte is csodálatos a végeredmény.

A kommentelők is egyetértettek, nem győzték dicsérni Verát és eloszlatni a videóban elmondott félelmeit, hogy alkata miatt esetleg nem lesz olyan a kinézete, amilyenre kisgyermekkora óta vágyott.

Minden menyasszony izgul a nagy nap miatt, szerintem még a legmodellkinézetűbb lány is stresszel azon, hogy mi hol fog feszülni, vagy éppen lógni. Ez szinte már a szertartás velejárója. De most felesleges volt az aggodalom.

Itt nézhetitek meg az álomszép menyasszonyt, tényleg egy igazi hercegnő az, akit a videón láthatunk, csak úgy kicsattan a boldogságtól és a nőiességtől.

Nagyon sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak, reméljük, hogy hosszú és békés házasságuk lesz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás