promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt Krausz Gábor sorsa, sokan meglepődtek a bejelentésen
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Izgalmas dolog történik Krausz Gábor életének eddigi talán legnehezebb időszakában.

Szinte sokkolta az embereket, mikor pár napja kiderült, hogy válik az eddig álompárnak hitt Tóth Gabi és Krausz Gábor. Ők maguk nem osztották meg az emberekkel, hogy pontosan miért döntöttek így, de rögtön felmerült a pletyka, hogy az énekesnő a Fricska táncegyüttes egyik tagjával kavar, és már sokat mondó lesifotók is készültek róluk – ennek hatására rengeteg támadást kapott a híresség.

Krausz Gábor állítólag nincs túl jól, ugyanis érthető módon nagyon megviseli őt a válás. Nagyjából 6 éve alkottak egy párt Tóth Gabival, közös gyermekük is született, ráadásul nemrég vettek házat Szentendrén, felépítettek együtt egy boldognak tűnő életet, ami most a nyilvánosság előtt teljesen széthullott – de a sok rossz dolog mellett természetesen vannak jó dolgok is a sztárséf életében.

A TV2 sokak meglepetésére bejelentette, hogy szeptember 4-től indul a Séfek séfe 5. évada, amiben természetesen Krausz Gábor is visszatér Vomberg Frigyes és Wolf András mellett. Ismét Ördög Nóra lesz majd a műsorvezető, szóval megnyugodhatnak a rajongók, hiszen itt nem lesz olyan döbbenetes csere, mint az RTL-en futó Cápák között esetében, amit szintén rengetegen imádnak – azok is fellélegezhetnek, akik esetleg azt hitték, hogy Krausz Gábor idén nem lesz benne a produkcióban.

„Hatalmas izgalmak, bizonyítani akarás, drámai pillanatok, különleges alapanyagok, kiskuktaként érkező sztárcsemeték, és a Séfek között is érezhetően feszült helyzetek – többek között ez jellemzi a Séfek Séfe legújabb szériáját. A tét óriási, és a séfjelöltek mindent megtesznek azért, hogy kivívják a 3 profi elismerését. A válogatók alatt most is futószalagon érkeznek Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább. Majd a 3 napos tréningen, izzasztó feladatokkal újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból a végén csupán egy maradhasson”

– árulta el a TV2.

Ezek alapján ismét egy izgalmas, szórakoztató évadra számíthatnak a nézők, szóval mindenképp érdemes lesz majd a TV2-re kapcsolni – de ne várjon senki Krausz Gáboros, Tóth Gabis feszültséget, mivel a Séfek séfe új részeit minden bizonnyal még a botrány kirobbanása előtt vették fel.

Itt lehet megnézni egy Séfek séfe promóciós videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás