promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétalázták Tóth Gabit, sose került még ilyen kellemetlen helyzetbe az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tovább duzzad Tóth Gabi gigabotránya.

Sokáig úgy tűnt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága örök és sérthetetlen, de nemrég kiderült, hogy ez nem így van. A sztárpár egyenesen sokkolta az embereket azzal a bejelentéssel, hogy 6 év után külön utakon folytatják. Először csak találgatni lehetett, hogy vajon miért döntöttek így, majd szárnyra keltek olyan pletykák, amik szerint az énekesnő bepasizott.

Ezeket a szóbeszédeket egyelőre egyik fél sem erősítette meg, de sok helyen már tényként beszélnek arról, hogy Tóth Gabi összejött a Fricska táncegyüttes egyik tagjával. Gigantikus botrány lett az esetből, sokan elég durván a híresség ellen fordultak, miközben rengetegen sajnálják Krausz Gábort – egyelőre úgy néz ki, hogy menthetetlen a házasságuk, örökre búcsút intettek egymásnak.

Ahogy az várható volt, jelenleg szinte mindenki Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával foglalkozik, ráadásul helyenként nagyon kemény véleményeket fogalmaznak meg ezzel kapcsolatban az emberek – a YouTube fenegyereke, Dancsó Péter is készített a nagy port kavaró esetről egy videót, amiben nem volt köszönet.

Dancsó Péter mindig humorosan, de keményen áll bele a hazai celebekbe, és most is így tett. Sokak szerint egyenesen szétalázta Tóth Gabit a mókás bevágásaival és az 1-2 mondatos, odacsapós igazságaival. A videóst főleg az akasztotta ki az énekesnő vesszőhibái mellett, hogy a kirakatban élő sztárpár most azt kérte, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket – azok után, hogy az utóbbi években szinte mindenhol csak az ő életükről lehetett hallani.

Dancsó Péter szokás szerint remekül rávilágít pár dologra Tóth Gabiékkal kapcsolatban, ráadásul még nevetni is lehet a videóján, így mindenképp érdemes megnézni – főleg, hogy még Alekosz reakciójáról is szó van benne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás