promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismert zenekar nyilatkozott Tóth Gabi állítólagos szeretőjéről, Krausz Gábor pedig összetört
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nap minden órájára jut valami váratlan fordulat, megpróbáljuk összeszedni, hogy mi történt eddig.

Szerencsétlen tévedésnek esett áldozatul egy ártatlan zenekar. Létezik ugyanis egy Fricska zenekar nevű együttes, akik ártatlanul tették volna a dolgukat, ha nem történik ez az egész felfordulás. Most levelek tömkelegét kapják, valószínűleg nem túl kedves tartalommal, mert az internetre beütve a Fricska szót az ő oldaluk is előkelő helyen szerepel. Az ok, ami miatt ezt a kellemetlenséget át kellett élniük, az az volt, hogy a nevük megegyezik annak a tánccsapatnak a nevével, amelynek egyik tagját hírbe hozták Tóth Gabival. A zenekar megelégelve a megkereséseket közleményt adott ki:

Nyilatkozat!
Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!

Megszólaltak Gábor ismerősei is, köztük egy neve elhallgatását kérő forrás, aki az index.hu-nak így nyilatkozott:

Jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt.

Vomberg Frigyes is nyilatkozott, aki a sztárséf kollégája, valamint az újonnan megvásárolt házuk is mellette van, tehát szomszédok is voltak:

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. Két-három naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört

Emellett pedig érdekes dologra lettek figyelmesek az élesszeműek: Gabi a közösségi médiában már ismerősként szerepel annak a táncosnak (Máté) az édesanyjánál, akivel a pletykák szerint együtt van. Erről több fotó is napvilágot látott, különböző eseményeken látták a párt és örökítették meg a romantikázásukat, azonban meg eddig egyik fél sem erősítette a kapcsolatot. Mátét pedig szintén ismeri Gabi egyik rokona, hiszen Gabi erdélyi turnéjára, ahová a táncegyüttessel ment, az édesapja is elkísérte. Nagyon úgy tűnik, hogy már a szülői bemutatás is megvolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás