promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi levetkőzött, félpucéran állt a kamerák elé, mindenkit meglepett a bevállalós énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi ledobta a ruháit, és hagyta, hogy lefotózzák.

Már jó ideje egy rendkívül megosztó személyiségnek számít Tóth Gabi, de most akkora botrányba keveredett, mint még soha. A héten óriási erővel csapott le a hír, hogy szakítottak a férjével, Krausz Gáborral, akivel nemrég költöztek a vidéki házukba, és úgy tűnt, hogy nagy boldogságban nevelik a közös gyermeküket – nos, ezek szerint mégsem volt olyan idilli a helyzet, mint hittük.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan miért mentek szét, de a pletykák szerint Tóth Gabi szívét a Fricska táncegyüttes egyik tagja rabolta el, Krausz Gábor pedig már el is költözött a közös otthonukból. Persze addig alaptalannak számítanak ezek a szóbeszédek, amíg ők maguk meg nem erősítik őket, de az biztos, hogy jelenleg szinte az egész ország ezen pörög, hiszen annyira váratlan volt a bejelentés, hogy az már-már sokkoló hatással bírt.

A nagy port kavaró eset hatására sokan elkezdtek vájkálni Tóth Gabi múltjában, és előtúrtak olyan dolgokat is róla, amiket már sok-sok éve elfelejtettünk – ilyen volt például az, amikor félmeztelenül pózolt egy magazin kedvéért.

Tóth Gabi manapság elég visszafogott, nehezen tudnánk elképzelni róla, hogy vetkőzős fotózásokat vállal, de régebben megesett, hogy igent mondott pár felkérésre. Volt, hogy a Marie Claire magazinban szerepelt félpucéran, melltartó nélkül úgy, hogy a kezeivel takarta a kebleit, de Ördög Nóra férjével, Nánási Pállal együtt dolgozva is készített pár intim képet – bár azokon a felvételeken rajta maradt a ruha.

Akit érdekelnek Tóth Gabi bevállalós képei, azok ide, illetve ide kattintva megtekinthetik őket, de csak saját felelősségre – még úgy is, hogy a felvételeken nem látszódik semmi „olyan”, ami esetleg problémás, 18+-os lehetne.

Krausz Gábort amúgy állítólag nagyon megviselte a szakítás, az egyik barátja mesélt arról, pontosan hogy is érzi magát most a sztárséf:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás