promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító fotón Krausz Gábor Tóth Vera párjával, túlélheti a barátságuk a válást?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A válás sohasem csak két ember kálváriája. Meg kell osztozni a barátokon, elsimítani a mély családi kapcsolatokat úgy, hogy mindenki a lehető legkevesebbet szenvedjen.

A közelmúlt eseményei viharként söpörtek végig Magyarországon és nem lehet olyan helyre menni, ahol ne ez lenne a téma: bevásárlás közben, a buszon, az irodákban, a postán. Uralkodik valami olyan pátoszi öröm, amit utoljára akkor tapasztaltam, amikor Magyarország 2016-ban szép EB sikereket ért el és egy emberként lüktetett az ország szíve.

Ez most megismétlődni látszik, csak egy másféle öröm az, ami most összetartja a nemzetet. Megbukott egy gyűlölt személy házassága, hibázott, gyarló, elítélendő, ostoba és ez olyan energiával tölti fel a mókuskerékbe belefásult embereket, hogy új értelmet nyertek a mindennapok. Azonban ez a cikk most nem Tóth Gabiról és új párjáról, nem a múltjáról, a vallásáról, vagy az énektudásáról és a kapcsolatairól szól.

Ez a cikk a Tóth Gabi körül élő emberekről szeretne néhány gondolatot elvetni. A férjéről, a lányáról, a testvéréről és az ő párjáról, aki egyben Krausz Gábor barátja is.

Valószínűleg mindannyian szakítottunk már: ha minket hagytak el, ha mi vetettünk neki véget, ha esetleg volt új helyette, vagy ha hosszú ideig tartott a gyógyulás, egy dolog biztos. Piszkosul fáj. De főleg annak fáj, aki marad, aki még gyászol, aki esetleg még mentené a menthetőt. Abba azonban gondoljunk bele egy pillanatra a tengermély együttérzés közepette, hogy akik Krausz Gábor minden létező fényképe alá, akár hónapokkal visszamenően is a (lassan volt) feleségét ekézik, azzal tulajdonképpen Gábort is szidják. Mert a párunkat választjuk, valamennyire tükröz minket.

Aranyapám jobban lealázott téged a Kárpátok Madonnája, hazánk igazi minta ősanyja, mint a Kulcsár a Csutiját. Pedig hogy bevédted mindig, még komikban is neki mentél embereknek. Lehet, h csak a ház kellett neki, az új kant meg beköltöztetné a te helyedre. Kislányotok szégyelheti, h ilyen rongy anyja van. A nagy vallásos, képmutató, 8 általános maca

Egy retkes férget engedtél be oda ahol soha semmi keresnivalója nem volt. Örülj és adj hálát az égnek, hogy megszabadúltál ettől a dupla gyorsan öregedő retkes kurvától. Ez nem tisztel senkit bármikor elhazudja neked a bűnbánó madonnát ha az érdekei úgy kivánják. Ami vágás a büszkeségeden esett az gyorsan beforr mert egy hiteltelen kis szar karmolt meg. Ez a nő már rég elvesztette a talajt a lába alól ne akarj vele zuhanni. Te egy jó és tehetséges férfi vagy haladj a saját utadon! Te vagy KRAUSZ GÁBOR

Mindig döbbenten néztem azokra az emberekre a társaságban, akik egy-egy szakítás után azzal próbálták támogatni a sértett felet, hogy jobb lesz neki ez így, hiszen úgyis egy semmi rongy nő, vagy akár egy rohadt szemét pasi volt, jobbat érdemel. És azt is pontosan tudom, hogy ez soha, semmilyen körülmények között nem segít. Ha az agy tudja is, a szív nem így érzi. Főleg nem a drámai bejelentés után 3 nappal.

Az érzelmi része után ejtsünk néhány szót egy szakítás technikai részeiről is: legtöbb esetben összefonódott a baráti társaság, megvannak a közös kedvenc helyek, egymás családjában is igazi szövetségesekre, fogadott testvérekre leltünk. Hogyan lehet ezt igazságosan felosztani?

Vegyük itt a valós példát: Krausz Gábor remek viszont ápolt Gabi nővérével Verával és annak párjával, Pauli Zoltánnal. Már csak szakmájuk okán is remek négyes lehetett az övék: két énekesnő és két gasztronómiai szakember.

Ezután pedig? A két férfi nyilván összejárhat sörözni, vagy főzhetnek valamit együtt Gábornál, de a család az család alapon nyilvánvalóan Gabi mellett teszik le a szimpátiavoksukat, hiszen ez a dolga egy testvérnek és így valószínűsíthetően ez a barátság elhal. És mennyi ilyen lehet még egy házasság alatt.

A kép egyébként nemrégen készült és a dátuma okán is igen szomorú, hiszen (legalábbis kívülről szemlélve) gyors egymásutánban történtek a dolgok. Ezen még mindketten vidámnak és gondtalannak látszanak.

Véleménye persze mindenkinek lehet, hiszen a véleménynyilvánítás és a szólásszabadság korában élünk. De ha esetleg már csak egy ember is átgondol egy segítőnek szánt kommentet, akkor megérte ez a cikk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás