promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott Tóth Gabi és Krausz Gábor levelezése – ezt írta egymásnak a szakító sztárpár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor és Tóth Gabi között már lehet akkor sem volt minden rendben?

Tóth Gabi és Krausz Gábor hat év után döntöttek úgy, hogy külön folytatják. A szakítás hírét egy hónapja jelentették be, és sztárséf már ekkor belerejtette a mondandójába a Fricska kifejezést, mint később kiderült, egyáltalán nem véletlenül.

Hamar kiderült, hogy Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence mellett találta meg a boldogságot. Arról persze még csak találgatások vannak, hol siklott ki az énekesnő és a séf kapcsolata.

Papp Máté Bence ugyebár már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. A pletykák szerint Krausz Gábornak és az énekesnőnek már ezután is lehettek megoldatlan problémáik, de ezekről majd csak később fog lehullni a lepel, ha valamelyikük egyszer szeretné elmesélni az igazságot.

Most ugyebár a friss információk szerint Krausz Gábor tudhatott Tóth Gabi félrelépéséről, de még így is rendbe akarta hozni a dolgokat a kislányuk, Hannaróza, valamint a családi idill megtartása miatt, de ez sajnos már nem sikerült.

Persze közben Tóth Gabi és Krausz Gábor is azon van, hogy megvédjék a lányukat a válás negatív hatásaitól.

Közben előkerült Tóth Gabi és Krausz Gábor tavalyi beszélgetése, amikor előbbi a kocsiban ülve kívánt boldog házassági évfordulót a férjének:

– Boldog házassági évfordulót, kicsim!
– Boldog házassági évfordulót! Mennyi is, húsz év?
– Annyinak tűnik, de csak három.
– Tök jó.
– Tök romi, nem?

- konzultálták meg anno, ami roppant laza beszélgetésnek tűnt. Lehet már akkor is elkezdtek beleesni egy afféle megszokásba?

Tóth Gabi láthatóan boldog és kiegyensúlyozott az új párja mellett, akivel sok időt tölt együtt. A rajongók többsége örül az énekesnő új szerelmének, de vannak, akik bírálják őt, hogy túl gyorsan lépett tovább. Krausz Gábor azt is hozzátette, hogy nem haragszik volt feleségére, és nem akar rosszat neki, de azért időnként oda szokott szúrni neki burkoltan. Most inkább a munkájára, és persze Hannarózára koncentrál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás