promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító részletek: Krausz Gábor még a megcsalást is megbocsátotta volna ha Gabi vele marad, minden büszkeségét félretette hogy egyben tartsa családját
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szívszorító dolog derül ki a válással kapcsolatban, az eddiginél is jobban sajnáljuk Krausz Gábort.

Elképesztő információ derült ki a sztárpárról: a válás nem érintette őket váratlanul, mint ahogyan azt eddig sejtettük. Az egyik lap úgy tudja, hogy a nyilvános bejelentés előtt a pár már beszélt arról, hogy válságban van a kapcsolatuk.

Az információk szerint Tóth Gabi bevalotta Krausz Gábornak, hogy félrelépett a Fricska táncosával Papp Máté Bencével. Krausz ekkor egy nagyon nehéz döntést hozott meg: úgy gondolta, hogy megbocsát Gabinak, mert a családjuk egységét és a felesége iránt való szerelmét mindennél előbbrevalónak gondolta.

Ez emberileg egy nagyon nehéz lépés, férfiként pedig különösen sértheti az ember önérzetét, azonban Gábor többször nyilatkozta, hogy neki a családja a minden. Nem véletlen ez a feltétel nélküli rajongás: nem volt könnyű élete a sztárséfnek. Édesanyja fiatalon meghalt, édesapjával pedig nem ápolt túl szoros viszonyt, bár az, hogy végül a szakács pályát választotta, neki köszönheti. A legtöbb rokona és hozzátartozója külföldön él, így valószínűleg egész életében vágyott arra a szeretetre és stabilitásra amit egy család jelent az embernek.

Tóth Gabi családja a rajongásig szerette őt, felesége is hatalmas szeretettel és tisztelettel beszélt róla, igazi rajongás volt a fiatal szerelmesek között. Majd megszületett a kislányuk Hannaróza, Krausz Gábor élete pedig révbe ért.

Ennek fényében könnyű megérteni, hogy miért döntött inkább a megcsalás elnézése mellett.

Igyekezetük azonban végül kudarcba fulladt: Gabinak ugyanis (és ezzel lehet neki is nehéz volt szembenéznie) többet jelentett ez egyetlen alkalomnál, szerelmes lett a másik férfiba.

Ezt pedig előbb vagy utóbb, de Krausz Gábornak is be kellett látnia, ahogyan azt is, hogy ezzel sajnos bármennyire is szeretné, nem tud mit csinálni. Gabi pedig fiatal még ahhoz, hogy egy olyan házasságban élje le az életét, ahol kihunyt a tűz és a lojalitás tartja össze a pár tagjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás