promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elsöprő fordulat: Tóth Gabi olyan fotót posztolt, ami váratlanul érhette a fél országot
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan lesték már az énekesnő Instagram-oldalát, nem is olyan régen üzent a rajongóknak Tóth Gabi.

Az elmúlt hónapokban szinte mindenhol Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának utóélete pörgette a hírfolyamokat, illetve a Fricska kifejezés is egyre több cikkben fordult elő . A Google ajánlások is ezt erősítik, és látszik, hogy az embereket nagyon érdekli a topik még annak ellenére is, hogy nagyon sokszor nem is friss hírek érkeznek, hanem régi sztorikat bújtatnak új köntösbe a tartalomgyártók. Mindenki találgatott, és az új fejleményekre hajlandók voltak azonnal kattintani az emberek. Ugyanakkor az ősz is megérkezett, és a páros mindkét tagja szerepel a TV2-n futó műsorokban, ami további izgalmat tartogat tehát az érdeklődőknek.

Az is pörgette a témát, hogy egyre és másra hírességek szólaltak meg a média felületein Tóth Gabi és Krausz Gábor ügyével kapcsolatban. Például nemrégiben Hodász András egy hosszú cikkben osztotta meg a véleményét az ügyről. És még nincs vége a listának, mivel simán megeshet, hogy másik is hozzászólnak még a témához.

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! című énekes vetélkedő zsűrijében ül, ahol társai Majk, Pápai Joci és Köllő Babett. Ugyanakkor Krausz Gábor a Séfek séfe című műsorban szerepel, és érdekes módon Tóth Gabi is vendégként feltűnt ebben a műsorban a hét elején. Ám sokan lesik a páros tagjainak Instagram-oldalait is, ahol bármikor jöhet egy-egy új üzenet, amelyet néha lehet, hogy meg kell fejteni, hiszen művésezkről van szó, akik néha szimbolikusan üzennek egymásnak.

Tóth Gabi nemrég sokat sejtető fotó mellé tett egy sokat sejtető idézetet is, amelyben üzent mindenkinek, aki arra kíváncsi, hogy érez mostanában, és bizony most a harmónia került előtérbe a kép és a szöveg kapcsolatában, váratlanul érhette ez a harmonikus üzenet a rajongókat.

Mint írta:

"De azt mind elfújja a szél"

Az idézet a Széki Magyar, a Misié című dalban fordul elő olyan sorok ölelésében:

"Szól a világ, mit hajtok rá,
úgy ég a tűz, ha tesznek rá.
Egész világ rólam beszél,
de azt mind elfújja a szél"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás