promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megdöbbentően furcsa viselkedésén nem lehet kiigazodni, naponta üzen Krausz Gábornak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehetetlen nem észrevenni, hogy mi folyik itt, de ettől még nem értjük.

Az egész országot felrobbantotta, hogy alig több mint egy hónapja Magyarország egyik álompárja bejelentette, hogy külön folytatják. Tóth Gabi és Krausz Gábor 6 év után, egy nyilvános közösségi posztban jelentették be, hogy vége, azonban abban egyetértettek, hogy Hannarózát ezentúl is együtt, közösen, szeretetben szeretnék nevelni.

Ha ez nem lett volna elég megdöbbentő, akkor az igazi bombát erre egy napra rá dobták le. A házaspár már rögtön a bejelentéssel is egymásnak üzent, Krausz Gábor kezdte ezt el, mikor a megbeszélt egyenszövegbe ő egy plusz mondatot is belecsempészett:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Akkor még nem tudták, hogy ez mit jelent, azonban hamar kiderült: a sztárpár kapcsolatába egy harmadik fél kavart be, aki nem más volt, mint Tóth Gabi Fricska nevű táncegyüttesének egyik frontembere, Papp Máté Bence.

A fiatalok gyorsan felvállalták a kapcsolatot és több helyen együtt fotózták őket, nyaralni is elmentek már együtt a fiú szüleivel.

Eközben továbbra is ment az egymásnak üzengetés, Gabi és Gábor egymás posztjaira reagált a közösségi médiában. Mindeközben Kruazs Gábor Tóth Verával is parázs levelezést folytatott, szinte mindegyikük feltöltött képe alatt megjelent a másik kommentje.

Krausz Gábor a Dancing with the Stars kapcsán is odaszúrt volt feleségének, szintén felesége egyik ominózus mondatára reagált, aki anno arról mesélt, hogy a Fricskás fiúk keményen meghajtották: Reméli, hogy Mikes Anna, aki a táncpartnere kihajtja belőle a szuflát.

Bár Gabi egy ideig nem posztolt, most ismét visszatért és két sokatmondó idézetet is mellékelt a 24 óráig elérhető Instagram sztorija mellé:

Az egyiken egy önmagáról készült fotó mellé tette egy gyönyörű vers egyik részletét:

,,Mikor elhagytak, mikor a lelkem roskadozva vittem, csöndesen és váratlanul átölelt az Isten"

A másik Instagram történetben, amely szintén 24 óráig volt elérhető pedig egy személyes gondolatot osztott meg:

,,Az élet túl rövid, hogy sokáig haragudjunk benne."

Korábban Krausz Gábor osztott meg fotót egy gyönyörű helyről, a kép címének pedig az új fejezet címet adta és új, feltűnően csinos táncpartnével is sok közös fotót oszt meg.

Gabi első idézete Ady Endre Az úr érkezése című verséből való, a második pedig egy Szabó Magda idézet. Az, hogy pontosan mi zajlik a volt szerelmesek között, egyelőre csak ők tudják, mindesetre nagyon érdekes ez az egymásra való reflektálás és a rengeteg kis odaszúrás és mögöttes tartalom ami ezekben a szövegekben rejtőzik.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás