promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábort kézenfogva kapták le egy ismert színésznőnővel, igazi dívával mulatott az éjszakában
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akárki mellett látták a késői órán szórakozni.

Nem akármilyen videó került fel az egyik közösségi média oldalra: Krausz Gábort látták az éjszakában és nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a sztárséf sármosabb volt, mint valaha.

Annyi inger éri egyszerre Gábort, hogy olyan, mintha ideje sem lenne gyászolni: napról napra jobb formában van és az utóbbi képein szinte kivirult. Nem csoda, hiszen a válás mellett más hatalmas is változás történt az életében. Elvállalt egy igen nívós állást egy luxus étteremben, ami kétlaki élettel jár majd és teljesen új kihívások elé állítja Krauszt.

Emellett többedszeri megkeresésre igent mondott a Dancing with the Stars felkérésére, ami szintén rengeteg idejét és energiáját lefoglalja, hiszen a szépséges Mikes Anna oldalán rengeteg táncmozdulatot kell begyakorolni, hetente több órát. Ez pedig annyira ismeretlen terep, hogy biztosan kellő agymunka is a fizikai lefárasztás mellé.

Valószínűleg emellett a válással kapcsolatos ügyit is intézni kell, melyekből teljesen kihagyják a nyilvánosságot, de azért ez nem kis procedúra. Nem mellesleg pedig a kis Hannaróza közös felügyeletét is ki kell találni, össze kell szervezni, hogy a lehető legkevesebb fennakadás legyen.

Úgy látszik, hogy a Dancing with the Stars többi versenyzőjével is jól kijön, ugyanis most Eszenyi Enikő tett ki vele egy videót, amin szemmel láthatóan remekül egymásra hangolódtak a sztárszakáccsal, úgy vonulnak Budapest utcáin, mintha csak a vörös szőnyegen vonulnának. Nem csoda: Eszenyi Enikő egy igazi nagybetűs Díva, akinek a szereplés a vérében van, Gábor pedig pár jóval szerényebb természet, mintha kezdené felfedezni magában a férfi őserőt. Így remekül mutatnak egymás mellett.

Reméljük, hogy ennyi szeretetteljes emberrel körülvéve hamar elfelejti majd a Tóth Gabival kapcsolatos fájdalmas emlékeket és jön valami új, csodás, stabil dolog az életébe.

Itt tudjátok megnézni a videót és meghallgatni a közös kis performanszuk egyéb részleteit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás