promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábort bilincsben vitték haza, 15 évet kapott a sztárséf
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor kemény büntetést kapott.

Péntek este véget ér a TV2-n a Séfek séfe, amiben Tóth Gabi exférje, Krausz Gábor is mentorálja a versenyzőit. Azonban a sztárséf nem sokáig marad távol a kameráktól, hamarosan indul a Dancing with the Stars új évada, amiben Mikes Annával együtt fog táncolni. Sokan abban reménykednek, hogy a szakács a műsornak köszönhetően össze fog melegedni a profi táncosnővel.

Krausz Gábor egyáltalán nem egy botrányos híresség, aki megosztja az embereket, róla nem igen szoktak kiderülni megdöbbentő titkok. Azonban a Séfek séfe legutóbbi adásában fény derült arra, hogy egyszer bilincsbe verve hozták haza Magyarországra.

Történt ugyanis, hogy különféle konyhai munkaeszközöket akart felvinni a bőröndjében a repülőgépre, de nem jutott el Amerikáig; a reptéren kiszúrták, hogy furcsán viselkedik, és végül bilincsben vitték haza Párizsból. Ráadásul az ellenőrzés során az is kiderült, hogy vízuma sem volt, így nemcsak hazahurcolták, de kitiltották Amerikából is 15 évre.

Erről nem csak a Séfek séfében beszélt, korábban írt egy könyvet, amiben recepteket, és személyes történeteket is megosztott az olvasókkal. Ebben így fogalmazott a reptéren történtekről:

„Nagy reményekkel indultam neki az útnak – ám a reptérnél tovább nem jutottam. Los Angelesben a reptéri ellenőrzésen átkutatták a bőröndömet, ami tele volt szakácskésekkel. Elvették a telefonomat, átnézték benne a képeket, és nem volt nehéz összerakniuk, hogy nem turistaként, hanem munkavállalóként érkeztem az országba. Elvették az útlevelemet, huszonnégy órára fogdába zártak, és másnap lábbilincsben, fegyveres őrök kíséretével tettek fel a legközelebbi, hazafelé induló járatra. A rendőrautóban ülve elmentünk az étterem mellett, ahol dolgoztam volna. Szólni sem tudtam a többieknek, ugyanis mindenemet elvették. Kiutasítottak az országból, és roppant kellemetlen procedúrán kellett keresztülmennem. Mind a háromszáz utas végignézte, ahogy az őrök a helyemre kísérnek, majd leveszik rólam a bilincset”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás