promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor így tudta meg a sokkoló hírt: videón a sztárséf kétségbeesett reakciója
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kikerült ki a videó, amin közlik vele a rossz hírt.

Egy egész ország várta lélegzetvisszafojtva a ma estét, ugyanis hosszas várakozás és rengeteg promóvideó, fénykép és megosztás után megtörténik a csoda: október 14-én este a TV2-n elrajtol Magyarország legnépszerűbb táncos tehetségkutató showműsora, a Dancing with the Stars. Rengeteg impozáns nevet sikerült begyűjteni a műsornak, azonban vannak nagy esélyesnek kikiáltott párosok.

Az egyik ilyen minden kétséget kizáróan Mikes Anna és Krausz Gábor párosa, akik az elejétől fogva igazi közönségkedvencek, pedig még egy tánclépéset sem láthattak tőlük a nézők.

A megszavazott bizalom azonban nem véletlen: a séf ha valamibe beleveti magát, akkor 120 százaléknál nem adja lejjebb, Anna pedig egy csupaszív, ragyogó, kedves és főleg profi táncos, így nem lenne meglepő, ha végül tényleg ők vennék át a végső kupát.

A magyarok szimpatizálásának azonban más oka is van: néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy felesége, Tóth Gabi egy másik férfiba szerelmes. A táncosaiként dolgozó Fricska nevű formációból rabolta el a szívét Papp Máté Bence, akivel a jelek szerint remek harmóniában működik a kapcsolatok, a rájuk zúduló népharag mellett is.

Azonban Gáborra rájár a rúd: amikor már azt hinné minden rendben van, akkor egy egészen sokkoló hírt kap, melyet maga Kiss Ramóna közölt vele: nem elég, hogy a lámpaláz és a kezdődő show így is megterheli az idegrendszerét, a műsorvezető nő most közölte vele és Annával a fekete levest.

A hír nem más, minthogy ők lesznek a Dancing with the Stars nyitópárosa, tehát az élő adás az ő produkciójukkal rajtol el. Gábor és Anna finoman szólva is meglepődtek és nem öröm tükröződött az arcukon, a sztárséf még egy kicsit ki is fakadt.

A sokkoló bejelentésről készült videót lentebb tudjátok megnézni, az adást pedig este a tévében. Remek szórakozásnak ígérkezik, ne hagyjátok ki, ez az a show, amit most tényleg mindenki nézni fog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás