promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keményen beszóltak Krausz Gábornak, azonban olyan fricskát kapott válaszul a nagyszájú kommentelő hogy rajta röhög az internet
Borítókép:  Youtube - Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megpróbálták beoltani Krausz Gábort, azonban egyedül a nagyszájú kommentelő égett be.

Az emberek soha nem látott érdeklődéssel várják a TV2 új táncosprodukcióját a Dancing with the Stars-t. Ennek egyik oka (amellett, hogy ez igencsak zászlóshajó műsora a kereskedelmi csatornának, elég impozáns szereplőgárdát sikerült összecsördítenie a műsor szerkesztőinek.

Szerepel a műsorban többek között Marics Peti és Csuti, azonban a legnagyobb érdeklődésre egyértelműen Krausz Gábor tart számot. Eleve is kedvelték a sztárséfet a nézők, a Séfek séfében sok ember szívébe lopta be magát, azonban nemzeti kedvenccé kicsivel több mint egy hónapja vált.

Ekkora történt ugyanis, hogy egy ártatlan délután megjelent egy olyan bejegyzés a közösségi oldalakon, amire senki még a legvadabb álmaiban sem gondolt volna:

Tóth Gabi és Krausz Gábor szinte egyszerre közölték követőikkel, hogy házasságuk 6 év után végetért és útjaikat külön folytatják. Már ez önmagában megdöbbentő volt, hiszen a híradások attól voltak hangosak, hogy milyen boldogok ők ketten, azonbanaz igazi döbbenet nem sokkal ezután következett: Krausz Gábor egy mondatából kitalálta a leleményes magyar közönség, hogy megcsalás lehet a háttérben. Nem sokkal később kiderült, hogy Gabi szíve valóban foglalt, a Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence az énekesnő új választottja.

Gábor remekül beilleszkedett a verseny légkörébe és a barátokat is szerzett, mind férfi, mind női oldalon. Most éppen az egyik ilyen barátság mentette meg egy kínos szituációtól. A műsorban szerepel Csuti is, aki kirakott az Instagram oldalára egy képet, melyen a fiú szereplőkkel együtt pózol és követőit kérte meg, hogy adjanak címet a fotónak.

Nem váratott sokáig magára az első megjegyzés:

Megcsalt pasik klubja

Csuti erre viccesen reagált, hogy eszébe sem jutott ez a cím, azonban a következő kommentnél már paprikásabb stílusra váltott:

Gondolom van közös témád Gáborral meg Petivel

Csuti erre így reagált, rápirítva a kommentelőre:

ohhh de még mennyi, Fradi és Róma pl

A kommentelést pedig Marics Peti hozzászólása koronázta meg, melyen mindenki jót nevetett:

Ahogy latom eddig nem a legjobb otlet volt ez a cimkeres

A srácok tehát akármilyen nehéz sors is áll mögöttük szemmel láthatóan összetartanak és próbálják humorral átvészelni a nehézségeket, miközben támogatják egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás