promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi és Krausz Gábor új fotóval jelentkeztek szinte egyszerre, egyikük sincs egyedül a képen
Borítókép:  Youtube - BorsOnline
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte egyszerre posztolt a két volt szerelmes, a képeken pedig egyikük sem magányos.

Újabb fejethez érkezett Tóth Gabi és Krusz Gábor szinte láthatatlan internetes rivalizálása. Több mint egy hónapja jelentette be Magyarország egyik álompárja, hogy külön utakon folytatják: 6 év után a válás mellett döntöttek és ha ez nem lett volna elég sokkoló, akkor hamarosan az ok is kiderül. Tóth Gabi beleszeretett a háttértáncos csapatának egyik alapítótagjába, a Fricskából ismert Papp Máté Bencébe.

A fiatalok azóta sem szólaltak meg és nem nyilatkoztak, Gabi a koncertjein szokott érintőlegesen a témáról beszélni, de nagyon metafórikusan. Ezt a témát Gábor is kerüli, csak néha-néha szúr oda volt feleségének egy-egy jól megválasztott mondattal:

Például amikor Tóth Gabi ismert mondatát, miszerint a Fricskás fiúk a szuszt is kihajtották belőle kiforgatta és ugyanezt kívánta tácpartnerével, Mikes Annával kapcsolatban.

Amúgy is van közöttük egy láthatatlan állóháború, egymás posztjaira kontráznak rá a fotóikkal, Gábor Instagramos üzengetésbe van Tóth Verával, Gabi testvérével, tehát az események zajlanak a háttérben.

Azonban mindkét sztár egy igazi gigaprodukcióba szerepel, Gabi a Sztárban Sztárban mentorként fog helytállni, míg Krausz Gábor a Dancing with the Stars csapatát erősíti majd.

Mindketten izgatottan várták ezt a kihívást és valószínűleg a TV2 kifejezetten üdvözli az őket körülvevő médiavisszahangot, mivel rengetegen csak miattuk nézik majd a műsort. Gábornak már most rengetegen szurkolnak, a fél ország egységesen kikiáltotta őt győztesnek, úgy, hogy akár egyetlen mozdulatot is láttak volna tőle. Gabi inkább a negatív figyelmet kapja, mozdulataiból és mondataiból rengeteg mémet készítenek, de még maga a műsor is rájátszik erre a felhajtásra.

Most Krausz Gábor és Tóth Gabi szinte egyszerre posztoltak egy csapatfotót, mindketten kínosan ügyelnek rá, hogy szomorúság, vagy bármilyen negatív érzelem egyetlen képen se látszódjon rajtuk, most sem volt ez másképp.

Míg Tóth Gabi a mentoráltjaival lőtt egy közös, mosolygós szelfit:

Addig Krausz Gábor férfitársaival készített egy nagyon vagány csoportképet, melyen ismét megvillantotta a nem olyan régen tanult sármos nézését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás