promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit még a stylistja is gyűlöli? Teljesen leégették az énekesnőt a Sztárban sztár adásában, az összes néző a durva bakin csámcsog
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi extrém szerelése kiakasztotta a tévénézőket. 

Tóth Gabi egyébként is egy nagyon megosztó híresség, de amióta kiderült, hogy megcsalta Krausz Gábort, még kevésbé szimpatizálnak vele az emberek. Mostanában szinte minden lépését kritizálják, de valljuk be a Sztárban Sztár leszek! műsorában is előfordult, hogy túl messzire ment. A közönségkedvenc műsor vasárnapi adásában Köllő Babett állította össze az élő show-s csapatát, de ez neki sem volt egy könnyű feladat. Tóth Gabi pedig egy ponton felcsattant és Babett egyik döntését hülyének nevezte. Ezután szinte elszabadult a pokot, ugyanis a színész-műsorvezető is felemelte a hangját.

A műsorban ráadásul egy nem szokványos ruhában zsűrizett, amelyet azonnal kikezdtek az emberek. Gabi egy kivágott, helyenként átlátszó egyberuhában volt, amely igencsak extravagánsnak hatott. Az egyik mellét ráadásul aligha takarta a ruha, de az is sokaknak feltűnt, hogy melltartót sem viselt.

A Sztárban Sztár leszek! Instagram-oldalára feltöltött fotóhoz csak úgy záporoznak a kommentek, sokan egyszerűen nem értik, hogy Gabi hogyan tudott felvenni egy ilyen ruhát, amely egyáltalán nem konzervatív értékeket sugall. Olyan megjegyzés is érkezett a szerelésére, hogy egy édesanyának bizony nem illene így felöltöznie és nyilvánosan megjelennie. 

- Gabit nem lehetne normálisabb ruhába öltöztetni? - jegyezte meg valaki a műsor feltöltött fotójánál. 

- Nagyon keresztényi öltözete van a nemzetünk ősanyjának! - írta egy másik kommentelő.

- Nem hiszem el, amikor ráadjak a ruhát, nem látja, hogy gáz? Hova lett az önkritika? - olvasható eg másik hozzászólásban. 

- Borzalom, ahogy a Tóth Gabi fel van öltöztetve. Elnézést, de egy anya a tv-ben, nem így képzelnem el - akadt ki egy tévénéző. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás