promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi most túl messzire ment, óriási népharag zúdult az énekesnőre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kijelentése nagy port kavart.

Tóth Gabi egyébként is egy nagyon megosztó híresség, de amióta kiderült, hogy megcsalta Krausz Gábort, még kevésbé szimpatizálnak vele az emberek. Ráadásul a Sztárban sztár leszek!-ben is sokszor olyan viselkedést tanúsít, amivel tovább fokozza a népharagot; és természetesen a TV2 showműsorának idei évadából sem hiányozhattak a szokásos káromkodások és drámázások.

A közönségkedvenc műsor vasárnapi adásában Köllő Babett állította össze az élő show-s csapatát, de ez neki sem volt egy könnyű feladat. Eleinte elég problémásan indult a középdöntőnek ezen része, ugyanis Babettnek sorra csalódnia kellett a versenyzőiben.

Végül aztán neki is nehéz döntéseket kellett meghoznia, és a mesterek nem is próbálták titkolni, hogy nem értettek egyet vele minden esetben. Mikor Babett Alexa helyére ültette le Poulos Krisztinát, a mesterek próbálták meggyőzni a luxusfeleséget, hogy ez nagyon rossz döntés. Más kérdés, hogy Tóth Gabi ismét a saját stílusában próbált "érvelni", ami aztán jogosan háborította fel Babettet.

„A Babettnek a hülye döntése miatt...”

- Tóth Gabi kijelentése után a színésznő kifakadt, hogy ő soha nem tesz ilyen megjegyzéseket senkinek a döntésére, még akkor sem, ha nem ért vele egyet.


A nézők is egyetértettek Babettel, egy emberként fordultak Tóth Gabi ellen; szerintük az énekesnő most átlépett egy határt.

„A többiek nem engedtek nagyon beleszólni a döntéseikbe, kár, hogy Babett rájuk hallgatott, nem kellett volna, lehet, hogy taktika - ne legyen jók az övéi, hogy ők győzzenek...Ez a Tóth Gabi mit merészel, hogy beszél egy színésznővel”

„Ki az a Gabi? Ma sem hazudtolta meg magát... Bárhogy döntött, ez egy kicsit sok volt, fordított helyzetben Babett sem beszélt így vele, pedig Gabi csapatában is voltak érdekes döntések”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás