promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabit már a Sztárban sztár készítői is kereszttűzbe vették, a műsor a saját oldalára rakott ki gúnyképet róla
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már a saját műsora sem kíméli Tóth Gabit és ők is gúnyt űznek belőle?

Mintha egy életet éltünk volna le azóta, hogy néhány héttel ezelőtt Tóth Gabi és Krausz Gábor kimondták, hogy elválnak. 6 év után jutottak erre a döntésre és nyilatkozatukkal megkezdődött egy amolyan internetes hidegháború. Krausz Gábor Tóth Gabi kérése ellenére nem az előre megbeszélt szöveget tette ki a közösségi oldalára, hanem azt megtoldotta még egy plusz mondattal, ami az egész botránylavinát elindította: Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Ezután vált mindenki számára egyértelművé, hogy a válás egyik oka egy harmadik fél lehet: még hozzá a Fricska táncegyüttesből ismert Papp Máté Bence.

A sztárpár két (immáron különvált felét) hatalmas érdeklődés övezi és mivel mind a ketten média személyiségek, ezért erre műsorok, amikben szerepelnek bőven rá is játszanak. Valószínűleg sosem volt még annyira népszerű sem Sztárban szrát, sem a Séfek séfe, vagy a hamarosan induló Dancing with the Stars, mint most, hiszen Tóth Gabi és Krausz Gábor is nagy húzónév.

Utóbbire mostanság főleg Mikes Annával közös fotói miatt figyeltek fel, illetve minden ember lesi, hogy mikor jön egy következő Krausz Gábor féle fricska, amivel elegánsan, egy fél mondattal odaszúr a feleségének.

Most mégis Gabi saját műsorának a célkeresztjébe került, a Sztárban sztár tett ki róla egy képet, amiről könnyedén el tudjuk képzelni, hogy népszerű mémmé válhat.

Gabi népszerű a műsorban teátrális hozzáállásáról és kiborulásairól, a kép készítői most ezt az oldalát kereszttűz elé.

Az embereknek tetszett a tréfa, sokan válaszoltak is rá, érdekes megfigyelni, hogy itt már nem csak negatív hozzászólások érkeznek a róla szóló posztokhoz. Az énekesnő saját Instagram oldalán kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét, azonban ez a műsor oldalán nem lehetséges. Az biztos, hogy Gabinak még ebben a szorult helyzetben is lételeme a feltűnés, nem telik el úgy műsor, hogy ne kerülne valakivel konfrontációba.

Mindenesetre szórakoztató kis alkotás, ti mit szóltok hozzá?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás