promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi csúnyán lebukott: itt a mindent megcáfoló bizonyíték
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan fotót tettek közzé, ami minden eddigi nyilatkozatát megcáfolja Tóth Gabinak.

A Tóth Gabi körül múlni nem akaró érdeklődés egészen új fordulatot vett: a Sztárban Sztár nézői fedezték fel azt. hogy az énekesnő valamiféle füstöt fúj ki a szájából az egyik adás alatt, amivel súlyos szabályszegést követett el.

A felháborodott nézők egyből jelezték a csatornának a kihágást, ők pedig nem tehettek mást: kivizsgálták az esetet. Gabi is megszólalt az ügy kapcsán, állítása szerint vitaminos pipát szívott, soha nem nyúlna dohánytermékhez. Válaszát azzal magyarázta, hogy énekesnp, aki a hangjából él, azt pedig köztudottan rontja a doháyzás, nem szerencsés cigarettázni, ha az énektudásunkból szeretnénk megélni.

Többen azonban nem akarták elengedni a témát és néhány igen érdekes fotó látott napvilágot a Sztárban sztár leszek forgatásáról, a középpontban az énekesnővel. Igaz, hogy az énekesnő tagadott, de egyre életszerűbbnek tűnik az, hogy valójában Iqost használ, ami egy hevítőrudas dohánytermék és határozottan cigarettára hajazó eszköz.

Persze ebben nem lenne semmi meglepő, hiszen Magyarországon rengeteg ember dohányzik, mégis furcsa, hogy Gabi ennyire tagadta a vádakat. A fényképek nyilvánvalóan nem számítanak perdöntő bizonyítéknak, de mindenképpen érdekes fényben tüntetik fel a történteket.

A mostani felfokozott lélekállapotban amiben Gabi épp próbálja átvészelni a mindennapi nehézségeket nem lenne példa nélküli, hogy valamilyen szorongásoldó eszközt vesz igénybe, nem tudjuk, hogy ez áll-e a történtek hátterében. Az biztos, hogy a Krausz Gáborral való szakítása és a Fricskából ismert Papp Máté Bencével való kapcsolata miatt is főhet a sztár feje.

Itt vannak a fényképek, amelyeket a felhasználók a Redditre töltöttek fel, nehéz lenne letagadni, hogy az énekesnőnél valóban valami olyasmi tárgy van, aki kísértetiesen hasonlít a hevítőrudas cigarettára:

Itt pedig egy másik fénykép, ahonnan másik szögből látszik a gyanús tárgy:

A dohányzás súlyosan károsítja az egészséget és senkinek, semmilyen körülmények között nem ajánljuk.

Ezek után mindenki döntse el maga, hogy mit gondol, azonban a képek valóban gyanakvásra adhatnak okot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás