promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szerelme miatt külföldi bombázók bolondultak meg, de a férfiak is követelték a Fricskát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi új kedvese, Papp Máté Bence a külföldi lányok szívét is elrabolta.

A hazai bulvárélet egyik legnagyobb pletykatémáját adta mostanság Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása. A sztárpárosnak úgy néz ki már nem volt visszaút, szóval képtelenek voltak rendbe hozni a házasságukat. Mellettük persze még van válási vihar, mivel Sydney van den Bosch, valamint Király Viktor kapcsolata is végleg kútba zuhant.

A szakítás előtt boldogan éltek ugye a vidéki házukban, amit Krausz Gábor folyamatosan igyekezett otthonosabbá tenni, hogy az megfeleljen Tóth Gabi igényeinek. Hannaróza egyre nagyobb lett, a TV2-s karrierjük mind a kettejüknek sínen volt, de mégis jött a törés. A külső szemlélőknek persze úgy nézett ki, hogy minden rendben van, ezért is lett ekkora a döbbenet.

Ugyebár kiderült, hogy Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes alapító tagjába, Papp Máté Bencébe. A táncos már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Ekkor ismerkedett meg a páros igazán egymással, bár előfordulhat, hogy akkor még valóban csak erre a projektre koncentráltak.

Ma már Tóth Gabi és Papp Máté Bence között dúl az igazi szerelem. Krausz Gábornak is tettek már ajánlatot hölgyek, de Ő most úgy néz ki, hogy a karrierjére, valamint a közös kislányukra, Hannarózára fog koncentrálni.

Azt sokan nem tagadják, hogy Tóth Gabi párja valóban igazi szívtipró. Akadt olyan is, hogy külföldön bolondultak meg érte a lányok, de még a férfiak is.

A Fricska táncegyüttes 2015-ben Anglia felé vette az irányt, hogy szerepeljenek a Britain’s Got Talent című műsorban. Itt nagyon jól tudjuk, hogy a zsűri egyik tagját, Simon Cowellt elég nehéz lenyűgözni, de végül ő is tátott szájjal nézte Papp Máté Bence és a Fricska produkcióját, de Amanda Holden alaposan elolvadt.

A lányok visítottak, a férfiak tapsoltak, teljes volt a Fricska győzelme Nagy-Britanniában. Tóth Gabi láthatóan boldog és kiegyensúlyozott az új párja mellett, akivel sok időt tölt együtt, de később lehet lesz problémájuk a féltékenységből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás