promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi és Krausz Gábor együtt zokogtak, ez fordulópont lett a kapcsolatukban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy pillanat Tóth Gabi és Krausz Gábor életét is teljesen megváltoztatta.

A bulvársajtó egyáltalán nem mondhatja, hogy unatkozik, mivel minden évben van valamilyen botrányos válás, amit reflektorfénybe lehet helyezni. Akadnak persze olyan párosok, akikre azt hitte a közvélemény, hogy együtt fognak megöregedni, vagy éppenséggel minden száz százalékosan rendben van a kapcsolatukkal.

Ilyen volt Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme is, ami tragikus hirtelenséggel futott zátonyra. Minden álomszerű volt az énekesnő és a séf között külső szemlélőként. Anno 2019 végén kötötték össze az életüket, majd megszületett a közös gyermekük, Hannaróza. A család ugyebár sokáig Budapesten élt egy lakásban, de idén tavasszal úgy döntöttek, hogy Szentendrén vesznek egy csodálatos családi házat. Ezt már Tóth Andi birtokolja az új párjával, a Fricska táncegyüttes tagjával.

Az énekesnő és Papp Máté Bence között biztosan alakult valami korábban, de ehhez az is kellett, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor alaposan elhidegüljenek egymástól. A Fricska táncegyüttes tagja és a művésznő mindenesetre jelenleg nem foglalkoznak a kritikákkal, és nagyon boldogok együtt.

Tóth Gabinak tehát új kapcsolata van, míg Krausz Gábor inkább a karrierjére fog koncentrálni. Az egykori sztárpár úgy van vele, hogy a kislányuk felügyeletét, nevelését közösen szeretnék megoldani a jövőben.

Anno igazi fordulópont volt a kapcsolatukban, amikor a gyermekük megszületett 2019 decemberében. A Story magazin anno úgy számolt be róla, hogy mind a ketten zokogtak, persze a boldogságról.

„Miután a férjemmel belenéztünk Hannaróza szemébe, minden megváltozott. Az ilyenre mondják: első látásra szerelem”

- mesélte Tóth Gabi Hannaróza születése után.

Az énekesnő tudta, hogy a gyermeke valószínűleg császárral születik, és ez így is lett, de hála égnek semmilyen komplikáció nem történt, és a baba 20 perc után már világra is jött. Hannaróza lassan négy éves lesz, és a szülei igyekezne elérni, hogy minél kevesebb dolgot tapasztaljon meg a válás negatív hatásaiból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás