promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kétszer is bepróbálkozott Sebestyén Balázsnál, de a luxusingatlant nem tudta bevenni
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar embereket továbbra is lázban tartja Tóth Gabi viharos szerelmi élete, de Sebestyén Balázs háza és Terence Hill rossz híre  most jobban érdekelt minket ezen a héten.

Ezen a héten ezek voltak a legolvasottabb cikkek.

Sebestyén Balázs háza toronymagasan vert minden hírt, ami a héten érkezett, az ismert műsorvezető ugyanis egy nem akármilyen családi házban lakik. A csodaépítmény 260 nm tömény luxus, még 2011-ben vette 100 millió forintért, ma már ennél jóval többet ér az ingatlan. Az építmény 2008-ban elnyerte Az év háza díját, hogy az építész milyen szemponotkat tartott szem előtt, az cikkünkből kiderül.

Terence Hill és Bud Spencer párosa kétségtelen, hogy Magyarországon olyan helyre kerültek az évtizedek alatt, ahonnan soha nem lehet majd őket kimozdítani. Bud Spencer sajnos már nincs velünk, de Terrence Hill még a mai napig aktívan forgat, a színész ikonikus sorozata a Don Matteo a mai napig fut a tévében. Hamarosan viszont tőle is búcsút kell vennünk. 

Kossuth Lajos híres amerikai körútja s szabadságharc folytatása volt, erre 1851 végén és 1852-ben került sor. Kossuth rengeteg beszédet tartott az amerikai körútján, mivel több tízezren voltak kíváncsiak rá, igazi Magyar-láz, Kossuth-láz vonult végig azokon a helyeken, ahová ellátogatott nemzetünk büszkesége.

Tóth Gabi hónapokkal ezelőtti videóját most kapta fel az internet, sorra jelennek meg a róla készült mémek. Az énekesnő mostanában többszörösen a figyelem középpontjába került. Először kiderült, hogy zátonyra futott a házassága Krausz Gábor séffel, majd az is felszínre került, hogy a szakítás oka nem más, mint a megcsalás. 

Nem várt helyről jött a felfedezés, jégbe fagyott halak vezették rá tudóst a megoldásra. Dr. Ilmari Ahonnen nyelvésznek feltűnt a finn és a magyar nyelv közt meglévő óriási különbség, mert míg a finn és észt például bizonyos fokig kölcsönösen megérhető, a finn és a magyar között ez már egyáltalán nincs így.

Eddig Tóth Gabi félrelépésétől volt hangos a sajtó, a szerelem úgy elragadta az énekesnőt, hogy nem kímélt sem férjet sem családot, a sztárpár külön folytatja. Krausz Gábor azonban könyvében vallott: ő is hibázott korábban. Összeszorul az ember szíve, ha kézbe veszi a sztárséf korábbi könyvét, ami nem egyszerű receptkönyv

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás